Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Γιατί είναι «μόνη σαν το λεμόνι» η Emilia Clarke

Γιατί είναι «μόνη σαν το λεμόνι» η Emilia Clarke

Τι ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή της και οι θυσίες για την καριέρα

Την αγάπη ψάχνει η σταρ του Game of Thrones, Emilia Clarke, αλλά δυσκολεύεται να την βρει. Ο λόγος; Η καριέρα. Η βρετανίδα ηθοποιός εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της πως είναι μόνη της εδώ και πολλά χρόνια και ο λόγος δεν είναι άλλος από την καριέρα. Η ίδια υποστηρίζει πως παραμένει προσηλωμένη στην καριέρα της, που τα τελευταία χρόνια, από τότε δηλαδή που εμφανίστηκε στο Game of Thrones εκτοξεύτηκε. Έτσι, την βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στο Terminator και το Me Before You.

Μιλώντας στη Sun αναφέρει πως: «Σκεφτόμουν συνεχώς τη διαύγεια που έπρεπε να έχω για τους ρόλους, έπρεπε να είμαι σ’ ένα μόνο μέρος. Κάπου εκεί αντιλήφθηκα πως δεν θα λειτουργήσει έτσι. Κάνει τον ρομαντισμό αδύνατο» σημειώνει για την δουλειά της.

kalissi3

Η ίδια αποκάλυψε στη συνέχεια πως χρειάστηκε τη βοήθεια του αλκοόλ και συγκεκριμένα της βότκας προκειμένου να καταφέρει να γυρίσει τις προκλητικές σκηνές στη σειρά, όπως εκείνη στον 6ο κύκλο, όπου εμφανίζεται γυμνή.

kalissi2

Παράλληλα, δήλωσε πως είχε υπογράψει συμβόλαιο με τους παραγωγούς του Game of Thrones για να μην εμφανιστεί στην οθόνη, ωστόσο αποφάσισε να το σπάσει για να δώσει την καλύτερη δυνατή ερμηνεία. «Ήταν μια υπέροχη και πολύ δυνατή σκηνή που ήθελα να μου ανήκει. Είχα ενθουσιαστεί τόσο πολύ, γιατί δεν ήταν μια ερωτική σκηνή, δεν είναι γυμνή χωρίς λόγο. Είναι γυμνή γιατί μόλις κατέστρεψε τους εχθρούς της, που την είχαν υποτιμήσει, με την πανίσχυρη φλόγα», τόνισε στη Sun.

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr