Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Γυμνές, περιμένοντας τον πελαργό

Γυμνές, περιμένοντας τον πελαργό

Σταρ του Χόλιγουντ φωτογραφίζονται χωρίς ρούχα με την κοιλιά στο στόμα

Όταν η Demi Moore πόζαρε γυμνή με την κοιλιά «τούρλα» για το εξώφυλλο του Vanity Fair το 1991, θεωρήθηκε σκανδαλώδες.Τώρα ηθοποιοί, τραγουδίστριες και τηλεπερσόνες δεν χάνουν ευκαιρία να φωτογραφηθούν γυμνές περιμένοντας τον πελαργό.

Κατά καιρούς δεν είναι λίγες οι διάσημες σταρ που έχουν φωτογραφηθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους χωρίς ρούχα, θέλοντας να περάσουν το μήνυμα στις γυναίκες ότι δεν πρέπει να νιώθουν άσχημα με το σώμα τους όταν βρίσκονται σε αυτή την πολύ γλυκιά φάση της ζωής τους.

Μάλιστα κάποιες από αυτές, όπως η Monica Belluci, η Christina Aguilera και η Britney Spears δεν αρκέστηκαν στη μία φορά. Υπάρχουν βέβαια και οι πιο ντροπαλές όπως η Andriana Lima και η Shakira που προτίμησαν να ρίξουν και κάτι επάνω τους.

Demi Moore

Αύγουστος 1991: Η Demi Moore προκαλεί διαμάχη ποζάροντας γυμνή για το Vanity Fair σε μία φωτογράφιση που θεωρήθηκε πολύ προχωρημένη. Τη φωτογραφία με την εγκυμονούσα Demi Moore, στον έβδομο μήνα, τράβηξε η Annie Leibovitz. Η ηθοποιός είπε ότι μετά από αυτή τη φωτογράφιση αισθάνθηκε γοητευτική, όμορφη και ελεύθερη. Μάλιστα, όπως θα αποκαλύψει η ίδια η ηθοποιός, η φωτογράφιση αυτή δεν έγινε καν για το περιοδικό. Κατέληξε σ’ αυτό, όταν η ίδια στη συζήτηση που είχε με τη φωτογράφο Annie Leibovitz αστειεύτηκε ότι θα είχε ενδιαφέρον μια τέτοια φωτογραφία να γινόταν εξώφυλλο, ένα εξώφυλλο το οποίο πλέον χαρακτηρίζεται «ιστορικό».

Christina Aguilera

Η Christina Aguilera φωτογραφήθηκε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη για το περιοδικό «V», κάτι που είχε κάνει και πριν από περίπου έξι χρόνια όταν ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί, τον γιο της Max, τότε για το περιοδικό «Marie Claire». Ποζάροντας αισθησιακά και δίνοντας την αίσθηση ότι θα γεννήσει από μέρα σε μέρα, η τραγουδίστρια δείχνει να αγαπάει το σώμα της.

Jessica Simpson

Έγκυος και περήφανη ήταν η Jessica Simpson όταν πόζαρε γυμνή κρατώντας την κοιλιά της στο αμερικανικό «Elle» το 2012. Η 31χρονη τραγουδίστρια αποκαλύπτει πως εκείνη και ο αρραβωνιαστικός της, Eric Johnson, περιμένουν κοριτσάκι και επιδεικνύει την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Britney Spears

Όπως η Christina Aguilera, έτσι και η Britney Spears φιλοξενήθηκε και στις δύο εγκυμοσύνες της σε εξώφυλλα περιοδικών. Την πρώτη φορά ήταν το 2006 για το «Harper’s Bazaar» και τη δεύτερη για το περιοδικό «Q».

Paula Patton

Το 2010 η ηθοποιός Paula Patton έκανε δύο φωτογραφίσεις για περιοδικό κι ενώ ήταν έγκυος στο γιο της Julian.

Nia Long

Στο εξώφυλλο του περιοδικού Ebony πόζαρε το 2011 η ηθοποιός Nia Long καλύπτοντας το γυμνό της στήθος με τα χέρια της. Στη συνέντευξή της στο περιοδικό η ηθοποιός εξομολογείται ότι αυτό το παιδί είναι δώρο Θεού.

Alessandra Ambrosio

Μπορεί να βρίσκεται στον όγδοο μήνα εγκυμοσύνης για το δεύτερο παιδί της, αλλά η Alessandra Ambrosio δεν δίστασε να ποζάρει ολόγυμνη στον φωτογραφικό φακό!
Η φωτογράφιση έγινε για τις ανάγκες μιας νέας διαφήμισης εταιρείας κοσμημάτων από τη Βραζιλία και η εγκυμονούσα Ambrosio κέρδισε την «παράσταση».

Cindy Crawford

Η Cindy Crawford, στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της στο πρώτο της παιδί, το 1999, πόζαρε γυμνή κρύβοντας το στήθος της για το περιοδικό W.

Claudia Schiffer

Εννέα μηνών ήταν η Claudia Shiffer το 2010 όταν πόζαρε γυμνή για τη γερμανική έκδοση της Vogue και μάλιστα από τον σχεδιαστή Karl Lagerfeld.

Mariah Carey

Στο περιοδικό «Life & Style» πόζαρε η Mariah Carey ενώ κυοφορούσε τα δίδυμά της. Η ίδια είπε στη συνέντευξη που συνόδευε τη φωτογράφιση ότι εάν και είχε έναν αρχικό δισταγμό από την άλλη δεν ήθελε να χάσει και την ευκαιρία να έχει φωτογραφίες από αυτή τη μοναδική στιγμή για κάθε γυναίκα.

Monica Bellucci

Η ιταλίδα καλλονή Monica Bellucci το 2004 φωτογραφίζεται για το ιταλικό Vanity Fair. Η συγκεκριμένη φωτογράφιση έγινε για να διαμαρτυρηθεί κατά των νόμων που προωθούσε η χώρα της για την απαγόρευση του δότη σπέρματος.

Kerri Walsh Jennings

Η αμερικανίδα «χρυσή» Ολυμπιονίκης Kerri Walsh Jennings δεν έχει συνηθίσει να ποζάρει γυμνή όμως είπε τελικά το «ναι» στο περιοδικό ESPN και φωτογραφήθηκε με την κοιλιά στο στόμα.

Marisa Miller

Όσοι τη γνωρίζουν από τις πόζες της με μαγιό, δεν τους προκαλεί καθόλου εντύπωση που αποφάσισε να κάνει μία τέτοια φωτογράφηση. Ο λόγος για τη Marisa Miller η οποία πόζαρε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και γυμνή για το περιοδικό Allure. Το μοντέλο της Victoria’s Secret πόζαρε πολύ όμορφη και πολύ γλυκιά τώρα που περιμένει το πρώτο της παιδί.

Shakira

Μπρος στο δρόμο που χάραξε η Demi Moore και η Britney Spears. Η Shakira και αυτή με τη σειρά της φωτογραφήθηκε το 2013 με το μπικίνι της, δείχνοντας την προχωρημένη εγκυμοσύνη της. Η Shakira για μία ακόμη φορά ξεχώρισε, αφού δε φωτογραφήθηκε για κάποιο εξώφυλλο περιοδικού. Η ίδια η τραγουδίστρια δημοσίευσε τις φωτογραφίες της στο λογαριασμό της στο twitter.

Adriana Lima

Λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της η Adriana Lima είχε ποζάρει για το ημερολόγιο της Pirelli δείχνοντας την φουσκωμένη της κοιλίτσα, σε μία πανέμορφη φωτογραφία.

Πηγή: newsbeast.gr