Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Giorgio Armani: Θα παρουσιάσει τις συλλογές του τον Σεπτέμβριο στο Μιλάνο

Giorgio Armani: Θα παρουσιάσει τις συλλογές του τον Σεπτέμβριο στο Μιλάνο

Ο ιταλικός πολυτελής οίκος μόδας Giorgio Armani ανακοίνωσε αλλαγές στο πρόγραμμά του, καθώς η πανδημία της Covid-19 συνεχίζει να διαταράσσει το διεθνές ημερολόγιο των επιδείξεων. To brand θα παρουσιάσει την ανδρική και τη γυναικεία συλλογή των Giorgio Armani και Emporio Armani τον Σεπτέμβριο του 2020 στο Μιλάνο, αν και η μορφή που θα έχει το show δεν έχει διευκρινιστεί, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.

Επιπλέον, η επίδειξη της σειράς Armani Privé, που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στην Εβδομάδα Μόδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι τον Ιούλιο, θα αναβληθεί έως τον Ιανουάριο του 2021 και θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο, στην έδρα του οίκου, που βρίσκεται στο ιστορικό Palazzo Orsini στη Via Borgonuovo. Το brand ανακοίνωσε ότι η συλλογή δεν θα είναι για μία συγκεκριμένη εποχή, θα περιλαμβάνει χειμερινά ενδύματα, καθώς και ελαφρύτερα καλοκαιρινά κομμάτια.

Λίγες μέρες νωρίτερα ανακοινώθηκε ότι η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά τον Ιούλιο, επιτρέποντας στους σχεδιαστές να παρουσιάσουν το έργο τους σε πλατφόρμες στο διαδίκτυο και το ίδιο θα ισχύσει για την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου τον Ιούνιο.

Όσον αφορά την Εβδομάδα Μόδας τον Σεπτέμβριο του 2020 δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί αν οι επιδείξεις θα διεξαχθούν ψηφιακά.

Τον Απρίλιο, ο Armani βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα του Τύπου με την ανακοίνωση ότι το brand του θα έκανε ένα βήμα μακριά από τις συλλογές για συγκεκριμένες εποχές επικρίνοντας την αυξανόμενη ομοιότητα της βιομηχανίας μόδας πολυτελείας με τη γρήγορη μόδα, την οποία χαρακτήρισε «εγκληματική» και «παράλογη».

Τον περασμένο μήνα, ο γαλλικός οίκος μόδας Saint Laurent ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει σε καμία Εβδομάδα Μόδας για το υπόλοιπο του έτους.


Πηγή