Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Γιόρτασαν τις 90 μέρες νηφαλιότητας της κόρης της

Γιόρτασαν τις 90 μέρες νηφαλιότητας της κόρης της

Η Ντέμι Μουρ είδε την Ταλούλα Γουίλις να… γδύνεται

«Τέλος στα χημικά στο σώμα μου. Ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα ποτέ. 90 μέρες χωρίς αυτά…» έγραψε η Ταλούλα Γουίλις στο Instagram. Για εκείνη ήταν μια σημαντική μέρα και αποφάσισε να τη γιορτάσει με τον τρόπο που διάλεξε.

Μαζί με τη μητέρα της Ντέμι Μουρ ανέβηκαν στο Runyon Canyon. Με την ορειβασία και μια… τελετή που περιελάμβανε τον σκύλο της «Μέικο το Γκρέμλιν» -το έχει πάρει από το «Simba the Lion King»- αλλά όχι και ρούχα, γιόρτασε 90 μέρες νηφαλιότητας. Το 20χρονο μοντέλο πήγε στην άκρη ενός βράχου και αφού έμεινε με τα εσώρουχα σήκωσε ψηλά το μικρό σκυλάκι σε ένδειξη πανηγυρισμού.

Στο πλευρό της βρισκόταν η μητέρα της, με την ξανθιά κοπέλα να λέει «υπάρχει κάποιος που με καταλαβαίνει. Σε αγαπώ μαμά» και να συμπληρώνει ότι «πριν τη θεραπεία μου, που διήρκεσε έξι εβδομάδες ήμουν χαλιά». Η Ταλούλα είχε εισαχθεί στις 3 Σεπτεμβρίου σε κλινική στην Αριζόνα, στην ίδια όπου ο Τάιγκερ Γουντς είχε εισαχθεί για να θεραπευθεί από τον εθισμό του στο σεξ- η οποία κοστίζει περί τα 33.500 δολάρια.

Όλοι είχαν αρχίσει να ανησυχούν όταν προ δύο μηνών η Γουίλις είχε μείνει με το σουτιέν και το εσώρουχο κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης για να… στείλει το μήνυμα της για τη σωματική δυσμορφία, με την οποία διαγνώστηκε σε ηλικία 13 ετών. «Ένιωθα απαίσια και άσχημη. Πίστευα περισσότερο αυτά που άκουγα από άγνωστους, παρά τα όσα μου έλεγαν οι δικοί μου άνθρωποι, διότι σκεφτόμουν ότι όσοι με αγαπούν για πιο λόγο να είναι ειλικρινείς μαζί μου;». Πλέον, η Ταλούλα λέει ότι είναι καλά και γι’ αυτό έκανε και αυτή την… τελετή στο Runyon Canyon.

Η Ντέμι Μουρ περιμένει και λίγο αργότερα η Ταλούλα γδύνεται και ξεκινά τον… εορτασμό.

Η Ταλούλα Γουίλις πόσταρε μια φωτογραφία της στο Instagram (πάνω), τονίζοντας ότι τα κατάφερε και είναι 90 μέρες νηφάλια, μετά το… στριπτίζ της μπροστά στην κάμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης (κάτω), που την οδήγησαν στην κλινική.

Πηγή: newsbeast.gr