Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024
Glennon Doyle: Η γκουρού-συγγραφέας που βρίσκεται πίσω από τη μεταμόρφωση της Adele

Glennon Doyle: Η γκουρού-συγγραφέας που βρίσκεται πίσω από τη μεταμόρφωση της Adele

Η μεταμόρφωση της Adele, η οποία έχασε περισσότερα από 45 κιλά, αλλά και γενικότερα η ανανέωση στην εικόνα της, εξέπληξε ευχάριστα, ενώ πολλοί σχολίασαν θετικά την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της. Και τώρα, μαθαίνουμε από την τραγουδίστρια πως για τη μεγάλη αυτή αλλαγή έβαλε το χεράκι της και η προσωπική της «γκουρού», μία συγγραφέας που την ενέπνευσε και τη βοήθησε να κάνει τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή της, ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο, αφού μεταξύ άλλων η Adele έδωσε τέλος στον γάμο της.

«Untamed: Stop Pleasing, Start Living». Αυτό είναι το best seller βιβλίο της Glennon Doyle που ενέπνευσε την Adele αλλά και αρκετές άλλες διάσημες κυρίες. Και αυτό είναι το βιβλίο που σύστησε πρόσφατα στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, αφού τα λόγια και η βοήθεια της Doyle της έφερε, όπως λέει, την χαμένη της γαλήνη.

«Αν είστε έτοιμοι αυτό το βιβλίο θα σας αλλάξει τη ζωή και θα σας συνταράξει το μυαλό», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

If you’re ready – this book will shake your brain and make your soul scream. I am so ready for myself after reading this book! It’s as if I just flew into my body for the very first time. Whew! Anyone who has any kind of capacity to truly let go and give into yourself with any kind of desire to hold on for dear life – Do it. Read it. Live it. Practice it. We are a lot! But we are meant to be a lot! .. “A good life is a hard life!” Read this book and have a highlighter on hand to make notes because you’ll want to refer back to it trust me! I never knew that I am solely responsible for my own joy, happiness and freedom!! Who knew our own liberation liberates those around us? Cause I didn’t!! I thought we were meant to be stressed and disheveled, confused and selfless like a Disney character! ProBloodyFound!! You’re an absolute don Glennon ♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele) στις

Το συγκεκριμένο βιβλίο αποτελεί στην πραγματικότητα κάτι σαν αυτοβιογραφία της 44χρονης συγγραφέας, η οποία στη ζωή δεν πέρασε και λίγα. Και δεν έζησε και λίγα.

Η Doyle είναι ακτιβίστρια και ιδρύτρια του Together Rising, μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 20 εκατομμύρια δολάρια για την στήριξη κακοποιημένων γυναικών, εγκαταλελειμμένων παιδιών και οικογενειών σε κρίση. Έχει επίσης συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε δεκάδες TED Talks, όπως και σε τηλεοπτικά πάνελ.

Τα εφηβικά της χρόνια ήταν δύσκολα και σημαδεύτηκαν από τη μάχη της με την κατάθλιψη, αλλά και τη βουλιμία. Μάλιστα, νοσηλεύτηκε για μήνες σε ψυχιατρική κλινική. Λίγα χρόνια αργότερα, στη ζωή της μπήκαν και οι ουσίες. Όμως, η γνωριμία με τον άνδρα της και την απόκτηση των τριών παιδιών τους, η ζωή της άλλαξε. Δημιούργησε το δικό της blog στο οποίο έγραφε για την καθημερινότητα της ως μαμά, αποκτώντας ένα σταθερό κοινό.

Λίγα χρόνια αργότερα εκδόθηκε το πρώτο της βιβλίο, που έφτασε στην κορυφή των μπέστ σέλερ της εφημερίδας The New York Times. Κι ενώ η συγγραφή είχε ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική της ζωή, σε προσωπικό επίπεδο η Doyle μαθαίνει από τον ίδιο τον σύζυγό της πως μέσα στα 12 χρόνια γάμου τους, την απατούσε συστηματικά. Ο κόσμος γύρω της κατέρρευσε. εξομολογήθηκε ότι την απατούσε συστηματικά καθ’ όλη τη διάρκεια του γάμου τους. Η οργή για την προδοσία την οδήγησε σε μία δεύτερη εκδοτική επιτυχία της με το βιβλίο «Love Warrior».

Και κάπου εκεί μπήκε στη ζωή της Άμπι Γουάμπακ, συγγραφέας και πρώην προπονήτρια της γυναικείας εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Ερωτεύτηκαν και λίγα χρόνια αργότερα, παντρεύτηκαν. Μάλιστα, ο πρώην σύζυγός της, αλλά και τα παιδιά της στήριξαν αυτή την απόφασή της.




Πηγή