Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
GNTM 2: Ποια είναι η αλήθεια για το μονόπετρο στην Κάτια από το σύντροφό της

GNTM 2: Ποια είναι η αλήθεια για το μονόπετρο στην Κάτια από το σύντροφό της

Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του GNTM 2 την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου και τα παρασκήνια που βγαίνουν από το επεισόδιο που έχει γυριστεί, είναι αρκετά. Γιατί μπορεί να μη γνωρίζουμε ποια θα είναι η μεγάλη νικήτρια του ριάλιτι μόδας του Star, αφού το κοινό θα συμμετέχει στην τελική ψηφοφορία, όμως, μάθαμε πως υπήρξε μία σκηνή, που έφερε… παρεξηγήσεις!

Σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας του τελικού, ο σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που είδε την αγαπημένη του μετά από τόσο καιρό, που της ετοίμασε μία μεγάλη έκπληξη αφήνοντας την ίδια, αλλά και την παραγωγή με το στόμα ανοιχτό. Τι έκανε;

Μετά το τέλος της φωτογράφησης έπεσε στα πόδια του μοντέλου και έβγαλε ένα μονόπετρο κάνοντάς της πρόταση γάμου, ενώ -σύμφωνα πάντα με την εκπομπή – η Κάτια ξαφνιάστηκε τόσο πολύ, που πήρε το κουτάκι με το δαχτυλίδι και το έβαλε ξανά στην τσέπη του αγαπημένου της.

Ωστόσο, λίγες ώρες μετά ο σύντροφός της, βγήκε στη μεσημεριανή εκπομπή του OPEN, «Μεσημέρι Yes», διαψεύδοντας ότι της έκανε πρόταση γάμου στον τελικό.

Όπως εξήγησε, το δαχτυλίδι δεν είναι μονόπετρο και απλά το έδειξε στην Κάτια εκείνη τη στιγμή αλλά δεν της το έδωσε. Της το έδωσε αργότερα αφού είχαν φύγει οι κάμερες. Εκείνη το πήρε και το φοράει ήδη.

«Στον τελικό του GNTM της έδωσα άλλο ένα δαχτυλίδι, δεν έγινε κάτι καινούργιο για εμάς… Και στην τελική το φοράει! Να σου πω την αλήθεια δεν ήταν μονόπετρο αρχικά… Και δεν το πήρε γιατί δεν της το έδωσα… Της το έδειξα… Μόλις έφυγαν οι κάμερες της το έδωσα και το φοράει ήδη», δήλωσε χαρακτηριστικά.


Πηγή