Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
GNTM 3: «Η Ρασέλ νομίζω ότι είναι στο παιχνίδι για να μιλά για όλους τους άλλους, δεν κάνει για μοντέλο»

GNTM 3: «Η Ρασέλ νομίζω ότι είναι στο παιχνίδι για να μιλά για όλους τους άλλους, δεν κάνει για μοντέλο»

Στην κάμερα της πρωινής εκπομπής «Πρωινό» μίλησε η Κρίστι Κρανά το πρωί της Παρασκευής και σχολίασε τόσο το «Bachelor» όσο και το «GNTM».

«Τον Bachelor τον ξέρω και προσωπικά κι είχαμε δουλέψει και μαζί. Τώρα πήγε εκεί για τους δικούς του λόγους. Δε νομίζω ότι το είχε ανάγκη να πάει. Μπορεί να το κάνει για τα χρήματα, δεν είναι κακό, αν είναι πολλά γιατί όχι. Δε θα έλεγα ποτέ σε ένα κορίτσι να πάει σε τέτοιο ριάλιτι. Τώρα αν οι γονείς σου κι εσύ το θέλεις δικαίωμά σου. Γίνεται αυτό στην πραγματική μας ζωή; 20 γυναίκες για έναν άνδρα; Είναι πολύ δύσκολο η μία να ξεμαλλιάζει την άλλη και να λέει όχι δεν μου τον παίρνεις εσύ. Είναι για την τηλεθέαση» ανέφερε αρχικά η Κρίστι Κρανά σχολιάζοντας το «Bachelor».

Στη συνέχεια, η κ. Κρανά αναφέρθηκε στο «GNTM». «Αυτό είναι πιο δικό μου κομμάτι. Ένα κορίτσι μου είναι μέσα στο παιχνίδι. Η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου η οποία είναι πραγματικά ωραίο κορίτσι. Αλλά θα το πω, δεν γράφει ωραία στο φακό. Εγώ που την είδα, είπα: “Η Αλεξάνδρα είναι αυτή;”» και πρόσθεσε: «Μου άρεσε ο Ανδρέας κι ο Ηρακλής αλλά από τα κορίτσια δεν έχω ξεχωρίσει κάποια να πω ότι είναι θεά. Όχι ότι οι περσινές ήταν ωραιότερες. Η Ρασέλ νομίζω ότι είναι στο παιχνίδι για να μιλά για όλους τους άλλους. Δεν κάνει για μοντέλο. Η Καγιά είναι μοντελάρα και είναι σωστές οι παρατηρήσεις της. Η Ζενεβιέβ νομίζω ότι πέρυσι ήταν πιο καλή σε αυτόν το ρόλο. Φέτος ξεφεύγει λίγο».


Πηγή