Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
GNTM 3: Ο πρώην σύντροφος της Μαριαγάπης επιβεβαίωσε την σχέση της με τον Αιμιλιάνο

GNTM 3: Ο πρώην σύντροφος της Μαριαγάπης επιβεβαίωσε την σχέση της με τον Αιμιλιάνο

Ο Διονύσης Κριζέας, πρώην -πλέον- σύντροφος της Μαριαγάπης από το GNTM 3, επιβεβαίωσε πως οι δυο τους έχουν χωρίσει και πως η παίκτρια του διαγωνισμού του Star Channel είναι ζευγάρι με τον Αιμιλιάνο.

«Δεν είμαι, ήμουν το αγόρι της Μαριαγάπης από το GNTM. Είναι αστείο αυτό που είπε η μητέρα της, δεν υπήρχε πλατωνική και σχολική σχέση, είχαμε μια κανονική σχέση που δεν τελειώσει μόλις μπήκε στο παιχνίδι, όπως είπε. Όταν μπήκε στο παιχνίδι ήμασταν μαζί, μετά τελείωσε η σχέση μας. Δεν ήμασταν μαζί αρκετό καιρό, αλλά ένα σεβαστό διάστημα» ανέφερε το μοντέλο στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο πρώην σύντροφος της Μαριαγάπης σχολίασε και πρόσφατες δηλώσεις της μητέρας της, λέγοντας: «Προφανώς τα είπε γιατί θέλει να προστατέψει τη Μαριαγάπη. Κανένα παιδί 19 χρονών δεν δίνει το λογαριασμό του Instagram στη μαμά του, είναι ακραίο. Είχαμε άριστη σχέση με την κυρία Κατερίνα, η οποία με είχε πείσει να την περιμένω και μην πιστεύω τα δημοσιεύματα».

Τέλος, ο Διονύσης Κριζέας ανέφερε πως: «Ένας γνωστός μου που πέρασε από το GNTM μου επιβεβαίωσε ότι έχουν σχέση με τον Αιμιλιάνο. Μου στέλνουν μηνύματα στα social media πάρε τηλέφωνο τον κερατά, χριστουγεννιάτικα κερατάκια. Τα αντιμετωπίζω με χιούμορ, δεν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό».


Πηγή