Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

GNTM 5: Δοκιμασία με «άρωμα» Sex & the City – Νικήτρια ξανά η Γέβα, αποχώρησε η Τζούλια [βίντεο]

Η κριτική επιτροπή του GNTM 5 έδωσε -στο επεισόδιο της Τρίτης- την ευκαιρία μέσα από τη δοκιμασία του bootcamp, σε δύο κορίτσια να μπουν στο reality μόδας του Star, μετά τις δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις, της Νικόλ και της Αλεξίας.

Οι διαγωνιζόμενες που έχουν παραμείνει στο reality, σχολίασαν τις συνεχείς αποχωρήσεις, με την Αλεξία να αναφέρει για την αποχώρηση της Νικόλ Τσούλος και την απογοήτευση της Βίκυς Καγιά: «Ήταν πολύ βαρύ. Πώς έφυγε έτσι; Σαν να μην το θέλουμε; Να μην το προσπαθούμε; Νιώθουν κι αυτοί disrespect. Η κ. Καγιά είναι πάρα πολύ μέσα σε αυτό φέτος. Τρελαίνεται μαζί μας, να μας μαθαίνει και να τα πηγαίνουμε καλά, οπότε πολύ πιθανό να νιώθει ένα direspect. Δείτε τι σας κάνουμε και τι σας φέρνουμε κι εσείς τι κάνετε; Φεύγετε μόνοι σας. Φάνηκε ότι δεν θύμωσε, αλλά σαν να πληγώθηκε».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τη φωτογράφιση αποχώρησης, οι διαγωνιζόμενες βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο City Link, που ήταν το location της φωτογράφισης. Το concept ήταν εμπνευσμένο από τη σειρά «Sex & the City» και οι συμμετέχουσες φωτογραφήθηκαν για την καμπάνια της εταιρίας BSB. Το ζητούμενο απαιτούσαν extraordinary στυλ και προσωπικότητα, παρεΐστικο attitude, συνεργασία και διάδραση μεταξύ τους, στοιχεία που προηγήθηκαν στο mini challenge.

Δοκιμασία εμπνευσμένη από το «Sex & the City»

Η αποχώρηση της Νικόλ, στο επεισόδιο της Δευτέρας, έδωσε την «πρωτιά» στη Μικαέλα η οποία κλήθηκε να μοιράσει τα μειονεκτήματα. Η διαγωνιζόμενη χώρισε τα κορίτσια σε τριάδες και έδωσε το disadvantage σε Μαρία και Τζούλια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τις καλύτερες φωτογραφίες είχαν οι Γέβα και η Μικαέλα. «Δύο είναι οι κυρίες που είναι υποψήφιες για την καλύτερη φωτογραφία», είπε η Βίκυ Καγιά. «Αν είχαμε τη δυνατότητα να δώσουμε την καλύτερη φωτογραφία και στις δύο θα το κάναμε. Αυτή τη φορά όμως θα τη δώσουμε στη Γέβα», πρόσθεσε η κριτής του διαγωνισμού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Γιέβα πήρε τη δουλειά

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που παίρνω για δεύτερη φορά την καλύτερη φωτογραφία», δήλωσε η Γέβα με ένα πλατύ χαμόγελο. Μπορεί γενικά οι κριτές να έμειναν ευχαριστημένοι από την απόδοση των κοριτσιών, ωστόσο μια ατάκα της Δέσποινας ήταν αρκετή για να τους εκνευρίσει. Η Βίκυ Καγιά αναρωτήθηκε γιατί δεν είχε τόσο όρεξη όσο στις πρώτες της λήψεις με τη Δέσποινα να λέει ότι απλά κουράστηκε να περπατάει με τα τακούνια.

Η Δέσποινα υποψήφια προς αποχώρηση

Αυτό φυσικά είχε ως αποτέλεσμα η Δέσποινα να βρίσκεται ανάμεσα στις δυο υποψήφιες προς αποχώρηση, μαζί με τη Τζούλια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρά το γεγονός ότι η Δέσποινα με τη φράση που τους είπε νωρίτερα, ότι κουράστηκε κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, τους εκνεύρισε, τελικά αποφάσισαν να μην αποχωρήσει εκείνη αλλά η Τζούλια, η 18χρονη με τη λεύκη και το ξεχωριστό πρόσωπο με τη διχρωμία.

Αποχώρησε η Τζούλια

«Δεν πειράζει, φεύγω με το κεφάλι ψηλά! Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα, που πιστέψατε και που πιστεύετε σε μένα! Είμαι εδώ για τις επιστροφές!» είπε κλαίγοντας στους κριτές η Τζούλια. «Θα ξαναγυρίσω! Θα με ξαναδείτε! Νιώθω ότι έφυγα πολύ νωρίς. Αλλά από τα λάθη μας μαθαίνουμε και δε νομίζω ότι τελείωσε!» πρόσθεσε η 18χρονη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή