Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

GNTM 5: Κόλλησε στη λάσπη και έμεινε εκτός τελικής δεκάδας η Μαρία -Κατέρρευσε αλλά νίκησε η Μύρια [βίντεο]

Δεν κατάφερε να μπει στη τελική δεκάδα ένα εκ των φαβορί του GNTM 5, καθώς κόλλησε στην… λάσπη της δοκιμασίας αποχώρησης και αποχώρησε από το reality μόδας του Star.

Η Κύπρια διακοσμήτρια εσωτερικού χώρου, Μαρία Κώστα, δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους Τάσο Σοφρωνίου, Γιώργο Καράβα και Βίκυ Καγιά, με την τελευταία να της ανακοινώνει πως δεν θα μπει στην τελική δεκάδα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νεαρό μοντέλο, κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης αντιμετώπισε πρόβλημα με την έκφραση και το στήσιμο.

Στο επεισόδιο του GNTM της Τρίτης (22/11) τα μοντέλα έπρεπε να βγάλουν να αντιμετωπίσουν ένα δύσκολο concept. Φορώντας το western look της Χριστιάνας Χατζηπαπά, έπρεπε να «ξεκολλήσουν» το αυτοκίνητο, που έχει μείνει μέσα στις λάσπες, αναπαριστώντας μία ρεαλιστική στιγμή από τα περιοδικά μόδας, με τον καλλιτέχνη-φωτογράφο Σπύρο Χαμάλη να ανεβάζει το concept σε άλλα επίπεδα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θα έχετε τρία λεπτά χρόνο η κάθε μία, εκτός από δυο κορίτσια που θα έχουν μόνο τρία κλικ! Είναι το χειρότερο disadvantage που έχει δοθεί ποτέ. Καθότι τα τρία κλικ κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό σημαίνει ότι αυτές που θα τα πάρουν θα είναι με το ένα πόδι έξω από τον διαγωνισμό» είπε στα κορίτσια ο Γιώργος Καράβας.

Το χειρότερο disadvantage που έχει δοθεί

Η Μάρα, η οποία κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία στο επεισόδιο της Δευτέρας (21/11) είχε το advantage να διαλέξει να δώσει το disadvantage στη Γεωργιάννα και την Αλεξία.

Όταν ήρθε η σειρά της Βικτώριας συνέβη ένα ατύχημα. Το λάστιχο του αυτοκινήτου σκίστηκε με αποτέλεσμα να μην υπάρχει λήψη. Ο Γιώργος Καράβας πρότεινε να ξανακάνει τη φωτογράφιση η Βικτώρια με άλλο αυτοκίνητο και ρώτησε τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες εάν συμφωνούν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα μοντέλα μπορεί να συμφώνησαν κατά πλειοψηφία, παρόλα αυτά κάποιες δυσαρεστήθηκαν θεωρώντας πως έτσι θα ευνοηθεί η Βικτώρια, επειδή θα το κάνει για δεύτερη φορά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατέρρευσε η Μύρια

Ένα απρόοπτο συνέβη και κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης των μοντέλων από την κριτική επιτροπή, καθώς η Μύρια ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και κατέρρευσε στο πλατό.

Αμέσως οι κριτές και οι υπόλοιπες παίκτριες έσπευσαν στο πλευρό της για να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες και να σιγουρευτούν πως δεν υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας.

Η Βίκυ Καγιά, βοήθησε το νεαρό μοντέλο να χαλαρώσει και να ανακτήσει τις δυνάμεις τους και λίγα λεπτά μετά επέστρεψαν όλοι στις θέσεις τους. Το νεαρό μοντέλο που πολλοί έχουν χαρακτηρίσει ως τη σωσία της Kendal Jenner λίγο αργότερα συνήλθε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νικήτρια η Μύρια -Έλαβε πολύ θετικά σχόλια

Μάλιστα η Μύρια ένιωσε ακόμα καλύτερα όταν της ανακοινώθηκε ότι είναι και η νικήτρια της δοκιμασίας, έχοντας την καλύτερη φωτογραφία της εβδομάδας.

Το νεαρό μοντέλο πήρε πολύ θετικά σχόλια από τους κριτές. Μάλιστα, ο Τάσος Σοφρωνίου της είπε ότι είναι η αγαπημένη του και ότι: «Και καλή φωτογραφία να μην ερχόταν, είσαι στην καρδιά μου forever»!

Το μοντέλο με τη καλύτερη φωτογραφία!

Μετά από ένα συναισθηματικό πλατό και τις έντονες διαφωνίες των τριών κριτών, της Βίκυς Καγιά, του Τάσου Σοφρωνίου και του Γιώργου Καράβα για την απόδοση των κοριτσιών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν τα κατάφερε η Μαρία

Μαρία, Μαρίτα και Βικτώρια βρέθηκαν στο bottom 3, με την Μαρία να μην καταφέρνει να μπει στην τελική 10αδα του GNTM 5.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή