Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

GNTM 5: Μεγάλη νικήτρια η Αλεξία Τράικο -Οι πρώτες της δηλώσεις [βίντεο]

Το GNTM 5, το οποίο ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, έχει νικήτρια!

Η μεγάλη νικήτρια του φετινού GNTM 5 είναι η Αλεξία Τράικο! Η ανακοίνωση της νικήτριας έγινε στο στολισμένο πλατό, σε live μετάδοση.

Η βαθμολογία που πήρε συνολικά (κριτές και τηλεοπτικό κοινό) ήταν: 94 βαθμοί! Στη δεύτερη βρέθηκε η Μαρίτα με 86 βαθμούς και στην τρίτη η Βικτώρια με 82 βαθμούς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα τρία κορίτσια βαθμολογήθηκαν από την κριτική επιτροπή για τα αποτελέσματα που έφεραν στις δοκιμασίες του τελικού και η διαφορά ανάμεσα στις βαθμολογίες τους ήταν οριακή. Συγκεκριμένα, η Μαρίτα Καθητζιώτη συγκέντρωσε 77 βαθμούς, η Βικτώρια Μυροφορίδου 78 βαθμούς και η Αλεξία Τράικο 77 βαθμούς.

Στη συνέχεια όμως, την κατάσταση πήρε στα χέρια του το τηλεοπτικό κοινό το οποίο χάρισε τη νίκη στην Αλεξία Τραίκο και την εκτόξευσε στην κορυφή!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τελικός GNTM 5: Tι κέρδισε η μεγάλη νικήτρια

Το απόλυτο Greece’s Next Top Model, εκτός από τον σπουδαίο τίτλο, κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, μία υποτροφία διετούς φοίτησης για οποιαδήποτε ειδικότητα επιλέξει από τα ΙΕΚ Άλφα, ένα ρολόι και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ από την εταιρεία Georg Jensen, ένα ετήσιο συμβόλαιο με την Dust and Cream και ένα αυτοκίνητο Citroen Ami!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τελικός GNTM 5: Οι πρώτες δηλώσεις της Αλεξίας μετά τη νίκη της

Η Αλεξία Τράικο είναι η μεγάλη νικήτρια του GNTM 5! Η κοκκινομάλλα καλλονή έλαβε θριαμβευτικά σχόλια από την επιτροπή και στέφθηκε απόλυτη νικήτρια και από τον κόσμο που ψήφισε από το σπίτι.

Το 19χρονο μοντέλο, μετά το τέλος της λαμπερής βραδιάς μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του star.gr και τη δημοσιογράφο, Κατερίνα Καραγιάννη, για την εμπειρία της αλλά και για τα συναισθήματά της.

«Χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα πολύ. Είχα πολύ άγχος αλλά για κάποιο λόγο όταν φτάσαμε εδώ μου έφυγε. Ένιωθα μία απίστευτη ηρεμία για πρώτη φορά στο GNTM!», είπε χαρακτηριστικά.

Η Αλεξία Τράικο είναι η μεγάλη νικήτρια του GNTM 5
Η Αλεξία Τράικο είναι η μεγάλη νικήτρια του GNTM 5

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή