Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Guns N’ Roses: Γυναίκα καταγγέλλει ότι τραυματίστηκε από το μικρόφωνο του Axl Rose [βίντεο]

Ο τραγουδιστής των Guns N’ Roses, ο Axl Rose, συνεχίζει τις live εμφανίσεις με το γκρουπ, σε όλο τον κόσμο, δίνοντας στους fans μια υπόσχεση.

Μετά από ένα συμβάν που σημειώθηκε σε πρόσφατη συναυλία του συγκροτήματος, ο frontman υποσχέθηκε δημόσια ότι θα σταματήσει την αγαπημένη του συνήθεια, και δεν θα ξαναπετάξει το μικρόφωνο ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο στο κοινό, κατά τη διάρκεια συναυλίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφορμή στάθηκε ο τραυματισμός μίας γυναίκας από την Αυστραλία, η οποία ισχυρίζεται ότι χτύπησε από την κίνηση του τραγουδιστή να πετάξει το μικρόφωνο στο πλήθος σε συναυλία που έδωσε πριν μερικές ημέρες στην Αδελαΐδα.

Φωτογραφίες της Ρεμπέκα Χόου που δημοσιεύτηκαν σε τοπικά μέσα, την εμφάνιζαν με μελανιές κάτω από τα μάτια και εκδορές στη μύτη.

Ο 60χρονος σταρ της ροκ ανάρτησε στο Twitter το εξής: «Αν αληθεύει, προφανώς και δε θέλουμε να πάθει κανείς κακό, σε κανένα από τα σόου μας, πουθενά. Με το να πετάμε το μικρόφωνο το τέλος των συναυλιών μας εδώ και πάνω από τριάντα χρόνια, πάντα νιώθαμε πως ήταν ένα γνωστό μέρος των παραστάσεών μας το οποίο ήθελαν και οι θαυμαστές και ήξεραν πως είχαν την ευκαιρία να πιάσουν το μικρόφωνο. Για λόγους δημόσιας ασφάλειας, από εδώ και στο εξής θα αποφεύγουμε να πετάμε το μικρόφωνο ή οτιδήποτε άλλο στους φαν στις παραστάσεις μας».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Χόου υποστήριξε πως σοκαρίστηκε όταν παρά τον τραυματισμό της, ο κόσμος γύρω της συνέχιζε να πανηγυρίζει για τον άνδρα που τελικά έπιασε το μικρόφωνο.

«Κι αν ήταν λίγα εκατοστά δεξιά ή αριστερά; Θα μπορούσα να είχα χάσει ένα μάτι μου. Αν με χτυπούσε στο στόμα και έσπαγε τα δόντια μου; Αν ήταν γυρισμένο το κεφάλι μου και με χτυπούσε στον κρόταφο, θα μπορούσε να με είχε σκοτώσει» είπε η Ρεμπέκα Χόου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή