Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

H Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αποκάλυψε πως έγινε ζευγάρι με τον Φάνη Μουρατίδη -Σε ένα ταξίδι για γυρίσματα

Καλεσμένη στο The 2Night Show βρέθηκε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως ήρθε κοντά με τον συζυγό της Φάνη Μουρατίδη.

Μιλώντας αρχικά για τα παιδιά της η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, είπε «Δεν θέλουν αυτοί να μιλάω για αυτούς, είναι μεγάλα παιδιά πλέον είναι στην εφηβεία. Δυσκολέψαν τα πράγματα με τον κορωνοϊό, δεν ήταν απλό, να είσαι έγκλειστος στο σπίτι με παιδιά κοντά στην εφηβεία. Τους πήγε λίγο πίσω, ήταν ένα πλήγμα για όλα τα παιδιά αυτό. Δεν έχουν σκεφτεί ακόμα τι θα κάνουν μελλοντικά, εγώ κάπου εκεί στα 12 είχα σκεφτεί να γίνω ηθοποιός. Το ανακοίνωσα στους γονείς μου, αν και δεν φανταζόντουσαν ότι θα το κάνω. Αν μου το ανακοίνωναν τώρα τα παιδιά μου αντίστοιχα, δεν θα είχα πρόβλημα. Θέλω να κάνουν αυτό που θέλουν, δεν θέλω να τους επηρεάσουμε εμείς με την τάση την δική μας».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αποκάλυψε πως ένα ταξίδι στα Χανιά την έφερε κοντά με τον Φάνη Μουρατίδη «Είχαμε πάει στα Χανιά για τα γυρίσματα της σειράς «Μπαμπά μην τρέχεις» μαζί με τον σκηνοθέτη, οι τρεις μας. Φτάνοντας στα Χανιά κάτι είχε γίνει με το ξενοδοχείο που δεν θυμάμαι και δεν υπήρχαν δωμάτια και μείναμε σε μια σοφίτα που είχε δύο δωμάτια, εγώ με τον Φάνη μείναμε στο ίδιο δωμάτιο περίπου, ήταν λες και το έκανε ο σκηνοθέτης μας επίτηδες».

Υπενθυμίζουμε ότι το 2007 η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Φάνης Μουρατίδης πρωταγωνίστησαν μαζί στην κωμική τηλεοπτική σειρά Μπαμπά, Μην Τρέχεις. Από τη συγκεκριμένη συνεργασία προέκυψε κι ένας μεγάλος έρωτας…

Το μήνυμα της Αννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους στην πεθερά της

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, που φέτος την παρακολουθούμε στη σειρά Ορκος, έστειλε ένα μήνυμα αγάπης στην πεθερά της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η πεθερά μου είναι μια καταπληκτική πεθερά και μαμά. Την αγαπάω πάρα πολύ και δεν το λέω έτσι, το εννοώ, την αγαπάω πολύ. Μακάρι κι εγώ να αγαπηθώ έτσι, το εύχομαι γιατί θα αργήσει λίγο αυτό τα παιδιά είναι μικρά ακόμα», εξομολογήθηκε για την πεθερά της η ηθοποιός.


Πηγή