Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
H απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου σε αιχμηρό σχόλιο που δέχτηκε στο Instagram

H απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου σε αιχμηρό σχόλιο που δέχτηκε στο Instagram

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μια από τις πιο δημοφιλείς γυναίκες τόσο στην τηλεόραση όσο και στα social media και δημοσιεύει συχνά εικόνες και στιγμιότυπα από την επαγγελματική της ζωή αλλά και από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά όμως βρέθηκε με ένα «επικριτικό» σχόλιο από χρήστη του διαδικτύου ο οποίος της συνέστησε να μη ασχολείται με το Instagram στις διακοπές της και να σταματήσει να ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες. Μάλιστα έκρινε πως η παρουσιάστρια ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που έχουν γίνει έρμαια της έκθεσης και της δημοσιότητας.

Η παρουσιάστρια φαίνεται να απάντησε πως το Instagram για εκείνη δεν είναι μέσο έκθεσης και δημοσιότητας τονίζοντας πως υπάρχουν συγκεκριμένοι λογαριασμοί που λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο και οι οποίοι έχουν αποκλειστικά εμπορική χρήση και ο δικός της, δεν ανήκει σε αυτούς.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε πως απλά θέλει να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της και πως αυτό είναι κάτι που απολαμβάνει πολύ και αποτελεί ένα μικρό πάθος της που είχε από παλιά, πολύ πριν τα social media. Kατέληξε δε, στο συμπέρασμα πως είναι επιλογή του καθενός το ποιον ακολουθεί στα social media.


Πηγή