Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

H ατυχής έμπνευση τηλεπερσόνας να χτυπήσει τατουάζ με λάθος μετάφραση

Ένα νεαρό μοντέλο και influencer από το Αζερμπαϊτζάν, φαίνεται ότι είναι χαμένη στη μετάφραση καθώς η ατυχής έμπνευσή της να χτυπήσει τατουάζ ένα ρητό χωρίς να έχει βεβαιωθεί ότι το έχει μεταφράσει σωστά της κόστισε ένα πλήγμα στο image της και ίσως την καριέρα της.

Η τηλεπερσόνα, Naz Mila, κάνει καριέρα στην Τουρκία και για αυτό θέλησε να κάνει τατουάζ το πασίγνωστο ρητό της Τουρκίας που λέει: «Μόνο ο θεός μπορεί να κρίνει τις αμαρτίες και τα λάθη μου». Μόνο που ούτε εκείνη ούτε ο τατού άρτιστ που το ανέλαβε δεν πρόσεξαν ότι η νεαρή θα μαρκάρει το κορμί της με κάτι που είναι λάθος. Συγκεκριμένα έγραψε «Μπορώ να κρίνω ένα μόνο θεό με τα λάθη μου και τα λάθη μου».

Πιο συγκεκριμένα, η Naz Mila που «έχτισε» το όνομα και την καριέρα της στην παρουσία της σε τηλεπαιχνίδι γνωριμιών στην τουρκική τηλεόραση και πλέον βγάζει τα προς το ζην ως Instagramer, προκαλώντας συνεχώς αρνητικά σχόλια για την αβρότητα και τους τρόπους της, θέλησε να ρεφάρει στις καρδιές των θρησκόληπτων Τούρκων τηλεθεατών, κάνοντας το συγκεκριμένο τατουάζ στο καλλίγραμμο σώμα της.

Τα σχόλια που έχει λάβει για το λάθος της είναι εξαιρετικά δυσμενή για την ίδια καθώς, όπως αναφέρει το RT, οι ειρωνείες είναι το λιγότερο που έχει να αντιμετωπίσει. Αναγκάστηκε να σβήσει μία από τις φωτογραφίες της στο Instagram και να σβήσει πολλά σχόλια. Κάποιοι μάλιστα κάνουν λόγο και για πλήγμα στην καριέρα της.

localStorage.clear();


Πηγή