Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
H καυτή Ρωσίδα με τη Lamborghini των 2 εκατ. Swarovski

H καυτή Ρωσίδα με τη Lamborghini των 2 εκατ. Swarovski

Ένα μοντέλο από τη Ρωσία που ζει στο Λονδίνο έχει τρελάνει το ίντερνετ με αυτή τη Lamborghini Aventador που είναι γεμάτη με κρύσταλλα Swarovski.

Η 26χρονη Daria Radionova σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων στο Λονδίνο και, σύμφωνα με την «Daily Mail», ασχολείται πλέον με δερμάτινα και γούνες για πολύ πλούσιους πελάτες.

Η Daria εμφανίστηκε λοιπόν με μια Aventador, η οποία χρειάστηκε 700 εργατοώρες και δύο μήνες δουλειάς για να αποκτήσει αυτούς τους 2 εκατομμύρια κρυστάλλους Swarovski, που έχουν μετατρέψει την ιδιοκτήτριά της σε διασημότητα.

Αφήνοντας τις κακές γλώσσες κατά μέρος, δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί η Daria με πανάκριβο αυτοκίνητο, καθώς πριν οδηγούσε μια Lamborghini Huracan και παλιότερα μια Mercedes CLS, τις οποίες είχε ξανά προσαρμόσει στο γούστο της.

Η Daria ζει στο Κεντρικό Λονδίνο και τα έχει καταφέρει επιχειρηματικά, λειτουργώντας ως διευθύνουσα σύμβουλος σε δύο εταιρίες, η μία εκ των οποίων είναι ένα πολυτελές σαλόνι ομορφιάς.

Όταν τη ρώτησαν μάλιστα σε ανοιχτή συζήτηση στο Instagram πού βρίσκει τα λεφτά για όλα αυτά, η νεαρή απάντησε: «Αν δουλεύεις τόσο σκληρά όσο εγώ, τότε θα μπορούσες να έχεις κι εσύ μία [Lamborghini], ακόμα και σε νεότερη ηλικία … Υπάρχουν πολλά πίσω από όλες αυτές τις ωραίες φωτογραφίες. Είμαι δουλευταρού και φιλόδοξος άνθρωπος και εργάζομαι 24 ώρες το 24ωρο, ακόμα και όταν κοιμάμαι το μυαλό μου δουλεύει».


Πηγή