Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

H Μαρία Σολωμού όπως δεν την έχουμε ξαναδεί -Με ολόισια μαλλιά [εικόνα]

Η Μαρία Σολωμού είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο χαρακτηριστικές γυναικείες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης.

Μπορεί να ξεχωρίζει για το ταλέντο της στην υποκριτική, την εκρηκτική της προσωπικότητα και το πηγαίο χιούμορ της, ωστόσο το σήμα κατατεθέν της δεν είναι άλλο από το κατάμαυρο, σγουρό και φουντωτό μαλλί της.

Σε μία παλαιότερη συνέντευξη που παραχώρησε στο madamelefo, η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τα μαλλιά της, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως στο παρελθόν τα είχε κάψει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τα μαλλιά μου δεινοπάθησαν με εμένα. Ξέρω ότι δεν φαίνονται οι αλλαγές πάνω μου, όμως τα έχω κόψει, τα έχω ανοίξει, έκανα ισιωτική -για τις ανάγκες ενός ρόλου-, τα έκαψα… Δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο, τα λούζω με ένα καλό σαμπουάν και κάνω μάσκες. Προσπαθώ επίσης να τα κόβω πολύ λίγο κάθε δύο μήνες για να ανασαίνουν και να φεύγουν οι κατεστραμμένες άκρες».

Και μπορεί να την έχουμε συνηθίσει με το σγουρό μαλλί της, η Μαρία Σολωμού όμως έκανε την έκπληξη στο Instagram και πόζαρε με ολόισια μαλλιά. Τη φωτογραφία μοιράστηκε ο Ιωάννης Μιχαλέλης, ο hairstylist που εμπιστεύεται η ηθοποιός και στον οποίο καταφεύγει κάθε φορά, όταν θέλει να κάνει αλλαγές στα μαλλιά της.

«Όχι σγουρά μαλλιά σήμερα @mariasolomou κάτι αλλάζει», έγραψε ο ίδιος στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Δείτε τη Μαρία Σολωμού με ίσια μαλλιά

H Μαρία Σολωμού με ίσια μαλλιά

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή