Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

H Ριάνα με σέξι εσώρουχα -Φωτογραφίζεται με ντεκολτέ σε σχήμα καρδιάς και κόβει την ανάσα με τις καμπύλες της

Η Ριάνα είναι σέξι και το ξέρει… Και καθώς σε ένα μήνα έρχεται η πιο ερωτική ημέρα του χρόνου, δηλαδή η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, δεν θα μπορούσε να μη μας προετοιμάσει με μια σέξι συλλογή εσωρούχων.

Η εταιρεία της, Savage X Fenty, είναι ένα από τα πιο ανατρεπτικά labels εσωρούχων παγκοσμίως, με την ίδια τη Ριάνα να προμοτάρει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram τα εσώρουχα, τα οποία είναι κάτι παραπάνω από σέξι και θηλυκά, σχεδιασμένα για γυναίκες που αγαπούν το σώμα και τις καμπύλες τους, όπως ακριβώς και η Riri.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτήν τη φορά η Rihanna φωτογραφήθηκε με μια δαντελωτή φόρμα σε μαύρο χρώμα, αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία, κάνοντας επίδειξη του σέξι εσωρούχου καθώς ξάπλωνε αισθησιακά πάνω σε μια πασαρέλα, με το ντεκολτέ της σε πρώτο πλάνο.

Πρόκειται για το Lovestruck Lace Crotchless Catsuit, το οποίο κοστίζει 94,95 δολάρια.

Εκτός από τη μόδα, η Rihanna έχει επίσης επιστρέψει, μετά τη γέννηση του γιου της, και στα μουσικά πράγματα.

Η διάσημη τραγουδίστρια απέσπασε φέτος την πρώτη της υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα, για το τραγούδι της Lift Me Up, από την ταινία «Black Panther: Wakanda Forever».

Παράλληλα, η Ριάνα αναμένεται να εμφανιστεί στο επόμενο Super Bowl, τον Φεβρουάριο του 2023, γεγονός που αποτελεί πολύ σημαντική υπόθεση.

Στη σκηνή του Super Bowl έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής, όπως η Κέιτι Πέρι, ο Μάικλ Τζάκσον, η Σακίρα, η Τζένιφερ Λόπεζ, ο Dr. Dre, ο Έμινεμ και η Μπιγιονσέ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε τη Ριάνα με σέξι εσώρουχα:


Πηγή