Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

H Σελένα Γκόμεζ ανέβασε σέξι φωτογραφίες της στο Instagram, αλλά τις διέγραψε λίγο αργότερα

Ντόρο γύρω από το όνομά της προκάλεσε η Σελένα Γκόμεζ το Σαββατοκύριακο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού ανέβασε αρχικά τολμηρές φωτογραφίες της στο λογαριασμό της στο Instagram και λίγο αργότερα το μετάνιωσε και τις διέγραψε.

Θαυμαστές της διάσημης τραγουδίστριας και ηθοποιού πρόλαβαν πάντως να πάρουν screenshots από τις δύο κοντινές σέξι φωτογραφίες, όπου διακρίνεται το βαθύ ντεκολτέ της Selena Gomez και το πληθωρικό στήθος της να ασφυκτιά σε ένα στενό μαύρο μπούστο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γιατί πάτησε η Selena Gomez το «delete» στις φωτογραφίες;

Ορισμένοι followers της σταρ του «Only Murders in the Building» θεωρούν ότι για την απόφασή της να διαγράψει τις τολμηρές της πόζες ευθύνεται η αρνητική κριτική και το bodyshaming εις βάρος της, καθώς έχει πάρει βάρος.

Αλλά ο λόγος πίσω από τα παραπανίσια κιλά της έχει να κάνει με την υγεία της καθώς προ δεκαετίας η Selena Gomez είχε διαγνωστεί με την αυτοάνοση νόσο του συστηματικού ερυθηματώδους λύκου και υποχρεώθηκε να κάνει μεταμόσχευση νεφρού, να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία και να παίρνει καθημερινά φάρμακα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θαυμαστές της έσπευσαν να την υπερασπιστούν απαντώντας στα μηνύματα μίσους: «Η Selena Gomez έχει αυτόανoσο νόσημα. Είναι αηδιαστικό να την κοροϊδεύεις όταν ξέρεις ότι έχει μια ασθένεια», έγραψε ένας.

Κι ένας άλλος χρήστης σχολίασε: «Είναι πολύ λυπηρό να βλέπεις ανθρώπους να την εκφοβίζουν στο διαδίκτυο επειδή δεν τη βρίσκουν ελκυστική. Είναι μια από τις πιο ειλικρινείς και διάφανες διασημότητες εκεί έξω που δεν πλαστογραφούν τίποτα και δείχνουν τον εαυτό τους όπως είναι».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις αρχές της χρονιάς, η Selena Gomez αποκάλυψε σε ανάρτησή της στο Instagram πόσο την είχαν επηρεάσει τα αρνητικά σχόλια σε βαθμό που την έκαναν να κλαίει για αρκετή ώρα.

«Νομίζω ότι είναι τόσο άδικο να σε προσβάλλουν για την εμφάνισή σου (…). Δεν νομίζω ότι αξίζει σε κανένανι να νιώθει λιγότερο άξιος».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια άλλη θεωρία ως προς το λόγο που ώθησε τη Selena Gomez να διαγράψει τις σέξι φωτογραφίες είναι ότι τις έκρινε πολύ τολμηρές για το Instagram καθώς κάποιοι θαυμαστές της ισχυρίζονται ότι η ηθοποιός αποκάλυψε κατά λάθος τμήμα της θηλής της και θα παραβίαζε έτσι τους κανονισμούς τους μέσου κοινωνικής δικτύωσης.


Πηγή