Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
H Brigitte Bardot και οι απόπειρες αυτοκτονίας

H Brigitte Bardot και οι απόπειρες αυτοκτονίας

Τι αποκαλύπτει ο βιογράφος του απόλυτου sex symbol

Υπήρξε ένα τα πιο διάσημα sex symbol παγκοσμίως. Παρόλα αυτά, άγνωστες και πολύ σκοτεινές πτυχές από τη ζωή της, που γίνονται γνωστές από το βιογράφο της Jeffrey Robinson και τον φωτογράφο και φίλο της Billy Ray, αποδεικνύουν ότι η 80χρονη σήμερα ηθοποιός Brigitte Bardot δεν ήταν και πολύ ευτυχισμένη.

Όπως αποκάλυψαν στο περιοδικό «Closer Weekly» η Bardot καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής της, υπέφερε από συχνές καταθλίψεις. Για την ακρίβεια κατέρρεε κάθε φορά με επικό τρόπο, ενώ είχε επιχειρήσει να αυτοκτονήσει, με αποτέλεσμα να περάσει πέντε χρόνια απομονωμένη, υποφέροντας από κατάθλιψη και μοναξιά την οποία προσπαθούσε να παλέψει. Σύμφωνα με τον Jeffrey Robinson, η Brigitte Bardot είχε επιχειρήσει κι άλλες φορές να αφαιρέσει τη ζωή της:

«Ήταν ένα πολύ μπερδεμένο, μοναχικό άτομο, με την δημοσιότητά της να αυξάνεται συνεχώς. Υπήρξε μια γυναίκα που υπέφερε από σοβαρή κατάθλιψη, αλλά ποτέ δεν έμαθε πώς να το διαχειρίζεται όλο αυτό!»

Στη συνέχεια τονίζει πως το γεγονός ότι ήταν διάσημη, αποτελούσε βασανιστήριο για εκείνη, προσθέτοντας:

«Δεν νομίζω ότι στην καρδιά της υπάρχει καθόλου χώρος για τους ανθρώπους. Τον έχει αφιερώσει όλο στα ζώα, επειδή αυτά θεωρεί πως την αγαπάνε δίχως όρους».

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr