Δευτέρα , 6 Ιούλιος 2020
H Φουρέιρα εξηγεί γιατί έκρυψε ότι γεννήθηκε στην Αλβανία

H Φουρέιρα εξηγεί γιατί έκρυψε ότι γεννήθηκε στην Αλβανία

Η τραγουδίστρια σπάει τη σιωπή της και λέει ότι αισθάνεται Ελληνίδα

Για την καταγωγή της αλλά και το ρατσισμό που έχει βιώσει στην Ελλάδα, μίλησε για πρώτη φορά η Ελένη Φουρέιρα σε συνέντευξή της.

«Το να κρίνεις κάποιον από τη σεξουαλικότητά του ή από την εθνικότητά του κι όχι γι’ αυτό που πάει να κάνει. Εγώ έκρυψα ότι έχω γεννηθεί στην Αλβανία γιατί όταν πήγαινα στις δισκογραφικές, πριν καν μπω στις Mystique, δεν ήθελαν καν να το ακούνε. Ήταν για εκείνους πολύ ταμπού», δήλωσε στο περιοδικό Kool.

Και συνέχισε: «Κι εγώ από μικρή δεν το καταλάβαινα, γιατί νιώθω Ελληνίδα. Δεν ξέρω άλλη γλώσσα, εδώ έμαθα γράμματα… Και γι’ αυτό είπα στον εαυτό μου ότι τίποτα δεν θα με εμποδίσει από το να κάνω αυτό που θέλω και να περάσω τα μηνύματά μου», προσθέτοντας:

«Έχω βιώσει πολύ ρατσισμό και στο σχολείο και όταν πρωτοξεκίνησα το τραγούδι. Αυτό με έκανε πιο δυνατή και να μπορώ να δώσω κι ένα μήνυμα στα νέα παιδιά. Δεν με ενοχλεί πια, γιατί εγώ με τη δουλειά μου και την αξία μου απέδειξα ότι όλα αυτά που “φούσκωσε” η τηλεόραση, δεν επηρέασαν καθόλου τον κόσμο. Και δεν έχουν και για μένα, πια, σημασία. Δεν έχει νόημα να είναι κάποιος ρατσιστής».

Δείτε δείγμα της φωτογράφισης που ανέβασε η Ελένη Φουρέιρα στο λογαριασμό της στο Instagram.

Πηγή: newsbeast.gr