Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Hair stylist αποκαλύπτει το «ιδιοφυές» κόλπο της Κέιτ Μίντλετον για τέλειο χτένισμα όλη μέρα [βίντεο]

Το απλό κόλπο που προτιμά η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποκάλυψε μια κομμώτρια, εξηγώντας πώς η Κέιτ Μίντλετον φτιάχνει τους άψογους κότσους της.

Ένα από τα ιδιοφυή στυλιστικά τρικ της Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε μια hair stylist, και οι θαυμαστές της πριγκίπισσας της Ουαλίας θα χαρούν να μάθουν ότι είναι εύκολο να αντιγράψουν τα περίτεχνα χτενίσματά της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φυσικά, ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, η Κέιτ απολαμβάνει πρόσβαση σε κορυφαίους κομμωτές για να διατηρεί τα μαλλιά της πάντα όμορφα. Αλλά όταν είναι έξω και κυκλοφορεί συμμετέχοντας σε βασιλικές υποχρεώσεις, στρέφεται σε ένα απλό αξεσουάρ για να κρατήσει τα μαλλιά της στη θέση τους.

Γιατί οι κότσοι της Κέιτ Μίντλετον φαίνονται πάντα τόσο τέλειοι

Εξηγώντας γιατί οι κότσοι της Kate φαίνονται πάντα τόσο άψογοι, η ειδικός @bekah_and_co αποκάλυψε ότι αυτό συχνά οφείλεται σε ένα ταπεινό δίχτυ μαλλιών! Ενώ οι θαυμαστές μπορεί να εκπλαγούν όταν μάθουν ότι η πριγκίπισσα χρησιμοποιεί ένα τόσο απλό κόλπο, αποδεικνύεται πως το μυστικό για τις πλούσιες μπούκλες της, στην ουσία κρύβεται σε κοινή θέα.

Όπως τονίζει η κομμώτρια σε ένα βίντεο στο TikTok που είναι αφιερωμένο στους κότσους της Κέιτ Μίντλετον, η πριγκίπισσα έχει φωτογραφηθεί αρκετές φορές με ένα λεπτό δίχτυ στα μαλλιά της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και ίσως χρειαστεί να κοιτάξετε προσεκτικά, αν ξέρετε τι να ψάξετε μπορείτε να δείτε ένα δίχτυ σε αρκετά από τα πιο κομψά χτενίσματά της σε κότσους όλα αυτά τα χρόνια. Και είναι λογικό, δεδομένου ότι πρέπει να παλεύει με τον συνεχώς μεταβαλλόμενο βρετανικό καιρό.

Στο βίντεο, η ειδικός επιβεβαιώνει: «Είναι ασφαλές να πούμε ότι σίγουρα χρησιμοποιεί δίχτυα στα updos της, ειδικά στους χαμηλούς κότσους της. Νομίζω ότι είναι ιδιοφυές».

«Ακόμα κι αν είναι πρακτικά τέλεια από κάθε άποψη, η χρήση ενός διχτυού μαλλιών θα βοηθήσει να διατηρηθούν αυτά τα κομψά, λεία χτενίσματα όλη μέρα. Άνεμος, βροχή, λάμψη, οτιδήποτε, θα μείνει στη θέση του. Δεν το χρησιμοποιεί πάντα, αλλά θα έλεγα ότι τις περισσότερες φορές που έχει αυτούς τους χαμηλούς κότσους, σίγουρα φοράει δίχτυ μαλλιών» εξηγεί περαιτέρω.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι ακόλουθοί της ενθουσιάστηκαν με τη συμβουλή, με πολλούς να λένε ότι δεν είχαν παρατηρήσει ποτέ τη χρήση του διακριτικού αξεσουάρ. Ένα άτομο έγραψε: «Τα δίχτυα μαλλιών είναι τόσο βολικά, ας τα επαναφέρουμε».

Ένας ακόμα είπε «Το κάνω πού και πού, λειτουργεί τόσο καλά», ενώ άλλοι επισήμαναν πως η συμβουλή λειτουργεί εξαιρετικά για όσους δεν επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν πολλά προϊόντα μαλλιών ή πολλαπλά bobby pins, αλλά εξακολουθούν να θέλουν να διατηρήσουν ένα κομψό στυλ.


Πηγή