Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

House of Hammer: Τα σαδιστικά καπρίτσια του ηθοποιού Άρμι Χάμερ, τι αποκαλύπτουν πρώην του [βίντεο]

Τις φερόμενες βίαιες σεξουαλικές φαντασιώσεις και το σκοτεινό οικογενειακό ιστορικό του ηθοποιού Άρμι Χάμερ εξερευνά ένα νέο ντοκιμαντέρ.

Στο νέο τρέιλερ του «House of Hammer», δύο από τις πρώην συντρόφους του, οι Κόρτνεϊ Βουτσέκοβιτς και Τζούλια Μόρισον περιγράφουν με συγκλονιστικές λεπτομέρειες τις υποτιθέμενες βίαιες σχέσεις τους με τον Άρμι Χάμερ. «Είμαι εδώ για να μιλήσω για το τι συνέβη στη σχέση μου με τον Άρμι Χάμερ» λέει η Βουτσέκοβιτς στην αρχή του τρέιλερ, αφού πάρει βαθιές ανάσες και φτιάξει το σακάκι της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είμαι 100% κανίβαλος»

Στην συνέχεια, οι δύο γυναίκες δείχνουν μηνύματα που ισχυρίζονται ότι τους έστειλες ο 35χρονος ηθοποιός, περιγράφοντας βίαιες σεξουαλικές φαντασιώσεις που ήθελε να παίξουν, μεταξύ των οποίων και ένα μήνυμα στο οποίο ανέφερε: «Είμαι 100% κανίβαλος».

«Δεν το έχω χωνέψει ακόμα αυτό» λέει η Μόρισον χαζεύοντας στα μηνύματα στο τηλέφωνό της και διαβάζοντας ένα από αυτά στα οποία ο ηθοποιός ανέφερε: «Έχω μια φαντασίωση πως έχω κάποια που αποδεικνύει την αγάπη και την αφοσίωσή της κι εγώ να την δένω σε δημόσιο χώρο τη νύχτα, αφήνοντας το σώμα της για ελεύθερη χρήση. Και να βλέπω εάν θα την γαμ@@@ άγνωστοι για χάρη μου».

Η σειρά ντοκιμαντέρ τριών τμημάτων σε συμπαραγωγή της ίδιας της θείας του ηθοποιού, Κέισι Χάμερ θα κυκλοφορήσει από το Discovery+ σε λίγες ημέρες. Η ίδια εμφανίζεται επίσης στο τρέιλερ και δηλώνει πως δεν εξεπλάγη όταν έμαθε για τις κατηγορίες εναντίον του ανιψιού της, λέγοντας πως η οικογένειά τους έχει ένα σκοτεινό παρελθόν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Όταν ήρθαν στο φως όλα αυτά για τον Άρμι, δεν σοκαρίστηκα. Δεν ξυπνάς απλά ένα πρωί και γίνεσαι αυτός ο σκοτεινός ελεγκτικός τύπος, ο κακοποιός. Αυτή η συμπεριφορά, είναι βαθιά ριζωμένη».

Η πρώην σύντροφός του Κόρτνεϊ Βουτσέκοβιτς
Η πρώην σύντροφός του Κόρτνεϊ Βουτσέκοβιτς

Το ντοκιμαντέρ αυτό είναι το τελευταίο κεφάλαιο στην αποκάλυψη της ταραχώδους ζωής του πρώην αστέρα του Χόλιγουντ, η καριέρα του οποίου κατακρημνίστηκε το 2021 από τις καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση και την έρευνα που ακολούθησε από την αστυνομία του Λος Άντζελες.

«Με έδενε με σχοινιά, ήσουν εντελώς ακινητοποιημένη»: τι περιγράφει πρώην του ηθοποιού

Στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ, η Βουτσέκοβιτς και η Μόρισον λένε πως η σχέση τους με τον ηθοποιό ξεκίνησε ειδυλλιακά. «Στην αρχή ένιωθα ότι όλα αυτά ήταν τέλεια, ήταν καταπληκτικά» είπε η Βουτσέκοβιτς. «Πώς γίνεται να είσαι τόσο όμορφη, τόσο έξυπνη, τόσο αστεία. Αλλά μετά, τα πράγματα άλλαξαν. Σου σπρώχνει τα όρια λίγοι λίγο κάθε φορά. Είσαι δική του, εντελώς».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Τζούλια Μόρισον
Η Τζούλια Μόρισον

Στη συνέχεια, είπε πως τα πράγματα άρχισαν να κλιμακώνονται ραγδαία, αφότου ο Άρμι της έδωσε ένα χειρόγραφο σημείωμα που έγραφε: «Θα σε φάω ζωντανή» περιγράφοντας πως την έδεσε τόσο βίαια κατά τη διάρκεια του σεξ, που μην μπορώντας να κάνει κάτι, έκλεισε τα μάτια της περιμένοντας να τελειώσει.

«Απλά συμπεριφερόταν σαν τρελός. Σε είχε δεμένη με σχοινιά από το λαιμό, τον καρπό, τους αστραγάλους, ήταν σαν να είσαι εντελώς ακινητοποιημένη. Απλά έκλεινα τα μάτια μου μέχρι να τελειώσει» είπε, και έδειξε τη φωτογραφία με τα πέντε σχοινιά τα οποία φέρεται να της είχε στείλει ο Χάμερ. «Μου είπε ότι είναι 100% κανίβαλος» λέει η Βουτσέκοβιτς, προσθέτοντας πως αυτό την φρίκαρε.

«Μιλούσε μόνο για τα σαδιστικά βίτσια του»

Η άλλη πρώην σύντροφός του, η Τζούλια Μόρισον είπε πως η σχέση της με τον ηθοποιό ξεκίνησε με τον ίδιο να λέει: «Θεέ μου είσαι τόσο τέλεια, είναι σαν να είσαι φτιαγμένη για μένα» αλλά όπως σημειώνει μέχρι το τέλος της σχέσης τους, το μόνο για το οποίο τελικά ήθελε να μιλά ήταν τα σαδιστικά βίτσια του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η οικογένεια του Άρμι Χάμερ
Η οικογένεια του Άρμι Χάμερ

Σε ένα άλλο σημείο του τρέιλερ από το ντοκιμαντέρ ακούγεται ένα ηχητικό μήνυμα που ηχογράφησε ο ηθοποιός λέγοντας: «Το στοίχημα που ήθελα να βάλω θα ήταν να εμφανιστώ στο σπίτι σου και να σε δέσω εντελώς, να σε ακινητοποιήσω και να μπορώ να κάνω ό,τι θέλω σε κάθε τρύπα του σώματός σου μέχρι να τελειώσω μαζί σου».

«Η οικογένειά μας έχει κάνει συμφωνία με τον διάβολο»

Σύμφωνα με την θεία του ηθοποιού και αδερφή του πατέρα του, η οποία απομακρύνθηκε από την οικογένεια όταν αγνοήθηκε από την διαθήκη του παππού της, αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, η βία είναι οικογενειακή υπόθεση. «Εξωτερικά, ήμασταν μια τέλεια οικογένεια. Αλλά κατά βάθος, τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. Εάν πιστεύετε στις συμφωνίες με το διάβολο, οι Χάμερς είναι στην κορυφή αυτών που έκαναν».

Ο προπάππους και συνονόματος του ηθοποιού, Άρμαρντ Χάμερ, έβγαλε εκατομμύρια στη βιομηχανία πετρελαίου, αλλά άφησε την οικογένειά του βαθιά διχασμένη στη διαθήκη του το 1990, η οποία άλλους τους ευνόησε και άλλους τους υποτίμησε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σκοτεινό παρελθόν της οικογένειας του ηθοποιού

Η βία και τα σκάνδαλα ήταν συνήθη στην οικογένεια σε όλη την ιστορία της, με τον προ-προ-προπάππου του Άρμι να καταδικάζεται για ανθρωποκτονία το 1920 για μια αποτυχημένη έκτρωση που πήγε να κάνει σε μια γυναίκα και τον παππού του ηθοποιού να σκοτώνει έναν άνδρα το 1955 για ένα χρέος από τζόγο. Απέφυγε τελικά τις κατηγορίες, επικαλούμενος αυτοάμυνα.
Επίσης, σε ρεπορτάζ του 2021 στο Vanity Fair περιγράφονται λεπτομερώς οι παράξενες σεξουαλικές προτιμήσεις του πατέρα του ηθοποιού, Μάικλ Χάμερ, υποστηρίζοντας πως ο 65χρονος είχε «την νοοτροπία έφηβου αγοριού» και είχε έναν «σεξουαλικό θρόνο» στα κεντρικά γραφεία του Ιδρύματος Armarnd Hammer.

«Ξέρω ότι ο παππούς μου είχε μια σκοτεινή πλευρά, αλλά είδα τη σκοτεινή πλευρά του πατέρα μου από πρώτο χέρι» λέει στο ντοκιμαντέρ ο Κέισι. «Και έχω δει την σκοτεινή πλευρά του αδερφού μου. Ήταν σαν ένα τέρας που απελευθερώθηκε. Τώρα είναι ο Άρμι Χάμερ. Κάθε γενιά της οικογένειάς μου έχει εμπλακεί σε σκοτεινές ατασθαλίες, και αυτό γίνεται όλο και χειρότερο και χειρότερο και χειρότερο».

Η Κέισι ήταν συμπαραγωγός του ντοκιμαντέρ, σύμφωνα με το Variety. «Το όνομά μου είναι Κέισι Χάμερ και θα σας αποκαλύψω τα σκοτεινά, διεστραμμένα μυστικά της οικογένειας Χάμερ» λέει στο τέλος του τρέιλερ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Άρμι Χάμερ με τον πατέρα του Μάικλ
Ο Άρμι Χάμερ με τον πατέρα του Μάικλ

Η ζωή του ηθοποιού ανατράπηκε πέρυσι όταν μια σειρά από γυναίκες ισχυρίστηκα ότι τις κακοποιούσε σεξουαλικά κατά τη διάρκεια των βίαιων σεξουαλικών διαστροφών του, οι οποίες περιλάμβαναν φαντασιώσεις βιασμού και κανιβαλισμού. Δύο γυναίκες μεταξύ των οποίων και η Βουτσέκοβιτς, είχαν ισχυριστεί πέρυσι πως ο ηθοποιός τους είχε πει ότι ήθελε να τους αφαιρέσει τα πλευρά, να τα ψήσει και να τα φάει, ενώ μία τον κατηγόρησε πως την έκοψε στο μηρό σχηματίζοντας το γράμμα «Α» πριν ρουφήξει το αίμα από την πληγή της.

Μετά τη δημοσιοποίηση των κατηγοριών, ο ηθοποιός απολύθηκε από διάφορα κινηματογραφικά πρότζεκτ, μεταξύ των οποίων το Shotgun Wedding, το The Offer καθώς και το θρίλερ Billion Dollar Spy.


Πηγή