Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024

Iνδικός γάμος-υπερπαραγωγή: Παντρεύτηκαν δύο από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς του Bollywood

Δύο από τα μεγαλύτερα αστέρια του Bollywood, η Άλια Μπατ και ο Ρανμπίρ Καπούρ παντρεύτηκαν χθες στη Βομβάη, παρουσία μερικών από τους μεγαλύτερους σταρ του ινδικού κινηματογράφου.

Σε έναν από τους πιο πολυαναμενόμενους γάμους διασημοτήτων της Ινδίας των τελευταίων ετών, το διάσημο ζευγάρι του Bollywood παντρεύτηκε στο συγκρότημα κατοικιών Vastu στη Βομβάη όπου έχουν και οι δύο διαμερίσματα, παρουσία λίγων φίλων και μελών των οικογενειών τους. Και οι δύο ηθοποιοί φόρεσαν παραδοσιακά λευκά ρούχα για τη γαμήλια τελετή από τον οίκο Sabyasachi ένα γνωστό όνομα στην Ινδία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι εορτασμοί πριν από το γάμο ξεκίνησαν με ένα παραδοσιακό ινδουιστικό τελετουργικό που ονομάζεται Ganesh Puja στο σπίτι του Καπούρ την Τετάρτη. Το σπίτι και άλλα ακίνητα που ανήκουν στην οικογένειά του, ήταν στολισμένα με λαμπερά φώτα για τον γάμο. Πραγματοποιήθηκε επίσης μια τελετή Mehendi, όπως συνηθίζεται στους γάμους Punjabi.

Η ώρα του γάμου καλύφθηκε με μυστικότητα, χωρίς κανέναν από τους δύο ηθοποιούς να αποκαλύπτει την ημερομηνία. Ωστόσο, οι εικασίες για τους επικείμενους γάμους είχαν κάνει τον γύρο των social media από την Τρίτη, όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από το στολισμό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανάρτηση της νύφης

Τελικά η μητέρα του Καπούρ ήταν αυτή που επιβεβαίωσε την είδηση του γάμου, με τη νύφη να κάνει την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram για την «πολύ σημαντική στιγμή». Όπως έγραψε: «Σήμερα, περιτριγυρισμένοι από την οικογένεια και τους φίλους μας, στο σπίτι, στο αγαπημένο μας σημείο – το μπαλκόνι που περάσαμε τα τελευταία 5 χρόνια της σχέσης μας – παντρευτήκαμε. Με τόσα πολλά ήδη πίσω μας, ανυπομονούμε να χτίσουμε περισσότερες αναμνήσεις μαζί… αναμνήσεις γεμάτες γέλιο, αγάπη, ευχάριστες σιωπές, βραδιές με ταινίες, ανόητους καβγάδες, παρέα με ένα ποτήρι κρασί και κινεζικές λιχουδιές. Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη και το φως κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ σημαντικής στιγμής στη ζωή μας.

Δύο από τους διασημότερους ηθοποιούς του Bollywood

Ο Καπούρ και η Μπατ συγκαταλέγονται μεταξύ των δύο πιο καλοπληρωμένων ηθοποιών του Bollywood, με την ηθοποιό να είναι 8η – η γυναίκα με την υψηλότερη κατάταξη – στην τελευταία λίστα των 100 διασημοτήτων του Forbes India, με τα κοινά τους έσοδα να ανέρχονται στα 14 εκατομμύρια δολάρια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και οι δύο σταρ γεννήθηκαν σε οικογένειες διακεκριμένων ηθοποιών και σκηνοθετών. Η Μπατ είναι κόρη του σκηνοθέτη Μαχές Μπατ και της ηθοποιού Σόνι Ραζντάν, ενώ ο Καπούρ είναι εγγονός του θρύλου του κινηματογράφου των Χίντι, Ραζ Καπούρ και γιος των ηθοποιών Ρίσι Καπούρ και Νιτού Σινγκ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ρναμπίρ Καπούρ έγινε γνωστός μέσα από ρομαντικές κωμωδίες όπως το «Barfi!» και το «Yeh Jawaani Hai Deewani», στο οποίο πρωταγωνίστησε στο πλευρό της Πριγιάνκα Τσόπρα και της Ντιπίκα Παντουκόνε, αντίστοιχα. Το 2018 υποδύθηκε τον Σάντζια Ντατ στη συναρπαστική ταινία «Sanju»,η οποία έγινε μία από τις ταινίες με τις υψηλότερες εισπράξεις του ινδικού κινηματογράφου.

Η οικογένεια Καπούρ
Η οικογένεια Καπούρ

Η νύφη εν τω μεταξύ, εμφανίστηκε σε πολλές επιτυχημένες ταινίες από τότε που έκανε το ντεμπούτο της στο « Sangharsh» το 199, συμπεριλαμβανομένων των «Raazi» και «Badrinath Ki Dulhania». Η ταινία της «Gully Boy» του 2019 επιλέχθηκε ως η συμμετοχή της Ινδίας για την κατηγορία Καλύτερης Διεθνούς Ταινίας μεγάλου μήκους στα 92α Όσκαρ.

Το ζευγάρι κόβει τη γαμήλια τούρτα
Το ζευγάρι κόβει τη γαμήλια τούρτα

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Περισσότερα στιγμιότυπα από τον πολυαναμενόμενο γάμο του Bollywood

Οι καλεσμένοι αλλά και οι συγγενείς του ζευγαριού φρόντισαν να αναρτήσουν πολλές φωτογραφίες από τη γαμήλια τελετή καθώς και λεπτομέρειες από το ντύσιμο της νύφης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή