Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Η «απάτη» του Βαρουφάκη με το μπαλκόνι της πεθεράς

Η «απάτη» του Βαρουφάκη με το μπαλκόνι της πεθεράς

Η «κομπίνα» για να βγει καλή η φωτογραφία στο Paris Match

Δεν τελειώνουν οι μπελάδες του Γιάννη Βαρουφάκη με τη φωτογράφιση στο γαλλικό περιοδικό Paris Match.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Espresso, η φωτογραφία του γαλλικού περιοδικού με το μπαλκόνι που έχει για θέα  την Ακρόπολη είναι «απάτη»…

Και αυτό γιατί το ζεύγος Βαρουφάκη-Στράτου έμενε στο αρχοντικό της εικαστικού, αλλά το διαμέρισμά τους ίσα που μόλις και μετά βίας βλέπει τον Παρθενώνα. Ετσι,σε συμφωνία με τους Γάλλους φωτογράφους του περιοδικού ανέβηκαν πιο ψηλά και συγκεκριμένα, στο διαμέρισμα του πεθερού και της πεθεράς του υπουργού Οικονομικών για να βγει καλύτερη η φωτογραφία.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε, στις 8 Μαρτίου για το περιοδικό, με θέα την Ακρόπολη καθώς και σε καθημερινές τους δραστηριότητες όπως είναι την ώρα που γευματίζουν, την ώρα που ο υπουργός διαβάζει τα βιβλία του η παίζει πιάνο.

Το μικρό μπαλκόνι επί της οδού Χατζηχρήστου βλέπει ελάχιστα τον Ιερό Βράχο, αφού έχει μπροστά του την πίσω πλευρά του Μουσείου της Ακρόπολης!

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής ολόκληρο το αρχοντικό που έχει θέα προς τον Ιερό Βράχο και το Μουσείο της Ακρόπολης ανήκει στη μητέρα της κας Στράτου, τη διάσημη γλύπτρια Ελένη Πόταγα-Στράτου, η οποία εξακολουθεί να κατοικεί στους τελευταίους ορόφους του κτηρίου μαζί με τον σύζυγό της Φαίδωνα Στράτου.

Πηγή: newsbeast.gr