Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Η άτακτη Aisleyne Horgan-Wallace

Η άτακτη Aisleyne Horgan-Wallace

Μια δεκαετία μετά το Big Brother, άλλαξε όλη της η ζωή και κάνει τα πάντα για να προκαλεί

Προκαλεί σε κάθε της εμφάνιση, το ξέρει και το επιδιώκει. Η Aisleyne Horgan-Wallace τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της από το 2006 που συμμετείχε στο βρετανικό Big Brother.

Η πληθωρική Aisleyne, η οποία υπήρξε μοντέλο, αυτοαποκαλείται επίσης σχεδιάστρια μόδας, έχει δική της στήλη σε περιοδικό και γενικότερα απασχολεί τα μέσα με κάθε της εμφάνιση. Ήδη από την παραμονή της στο παιχνίδι έγινε γνωστή από τις πρώτες μέρες λόγω των συγκρούσεών της με άλλες συμπαίκτριές της, συνήθεια που έχει ακόμη και σήμερα. Η Aisleyne Horgan-Wallace κατάφερε να βγει τρίτη στο παιχνίδι όντας η πιο δημοφιλής γυναίκα του σπιτιού κάτι που μάλλον δεν άρεσε στις συμπαίκτριές της.

Μετά την έξοδό της από το παιχνίδι η δημοτικότητα της αυξήθηκε και άρχισε να καταπιάνεται με ο,τι μπορεί να την κάνει γνωστή κυρίως στον τηλεοπτικό χώρο. Πρόσφατα μάλιστα, τον Σεπτέμβριο του 2015, απασχόλησε και την αστυνομία λόγω ενός επεισοδίου κατά τη διάρκεια εκπομπής.

Η Aisleyne, όπως και άλλες δύο παίκτριες του Big Brother, βρίσκονταν στο πάνελ όταν λόγω ενός φραστικού επεισοδίου η πρώτη πέταξε ένα ποτήρι με σαμπάνια σε μία από τις άλλες δύο. Ακολούθησαν διαμάχες και απανωτές δηλώσεις για το αν πέταξε μόνο το ποτό ή ολόκληρο το ποτήρι (το οποίο της… επέστρεψε πίσω η άλλη παίκτρια) ενώ η εκπομπή είχε διακοπεί χωρίς να προβληθεί στον αέρα η εν λόγω σκηνή.

Εκτός από τα επαγγελματικά της όμως η Aisleyne Horgan-Wallace απασχολεί και για την προσωπική της ζωή όπως είναι φυσικό. Πρόσφατα εμφανίστηκε σε ένα πάρτυ με μια καινούρια παρέα, τον τηλεοπτικό αστέρα JP Mullen, ο οποίος λέγεται ότι είναι ο καινούριος της σύντροφος. Δεν έχουν βέβαια παραδεχτεί τη σχέση τους λέγοντας ότι είναι δυο πολύ καλοί φίλοι…

ksi01ksi02ksi03ksi04ksi05ksi06ksi08ksi00ksi07