Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Η Μπαρ Ραφαέλι με χειροπέδες και… όχι για φωτογράφιση

Η Μπαρ Ραφαέλι με χειροπέδες και… όχι για φωτογράφιση

Συνέλαβαν το διάσημο super model για φοροδιαφυγή στο Ισραήλ

Την πεποίθηση ότι η πληρωμή φόρων προς το κράτος είναι αναλογική της ομορφιάς φαίνεται πως είχε το πασίγνωστο μοντέλο Μπαρ Ραφαέλι, το οποίο συνελήφθη μαζί με τη μητέρα του για φοροδιαφυγή.

Άνδρες του σώματος δίωξης οικονομικού εγκλήματος έκαναν έφοδο στο σπίτι της Ραφαέλι μετά από κατηγορίες για φοροδιαφυγή εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Όπως αναφέρει η ισραηλινή Jerusalem Post η Ραφαέλι μετά από πολύωρη κατάθεση αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση, τόσο αυτή όσο και η μητέρα της η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με τις ίδιες κατηγορίες. Και στις δύο απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα χωρίς την έγκριση των Αρχών, ενώ τους κατασχέθηκαν και τα διαβατήρια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Ραφαέλι φέρεται να έλαβε το ποσό των 256.000 δολαρίων με τη μορφή πολυτελών ακινήτων στο όνομα της μητέρας της και του αδερφού της.

Εκτός αυτού, φέρεται να της «δωρίστηκαν» δύο πολυτελή αυτοκίνητα, τα οποία ήταν όπως αποφαίνονται οι διωκτικές Αρχές η πληρωμή της για μία φωτογράφιση, με τη Ραφαέλι να μην τα δηλώνει ποτέ στην εφορία.