Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Οι διάσημες single μητέρες του Χόλιγουντ

Οι διάσημες single μητέρες του Χόλιγουντ

Μόνες και τα καταφέρνουν μια χαρά

 

Είτε είναι single moms από επιλογή, είτε επειδή πήρανε διαζύγιο ή επειδή απλά τα έφερε έτσι η ζωή, οι single moms του Hollywood είναι γεγονός και τα καταφέρνουν μια χαρά!

Δείτε μερικές διάσημες περιπτώσεις:

Σάντρα Μπούλοκ

Γνωρίζαμε ήδη ότι η ηθοποιός Σάντρα Μπούλοκ μεγάλωνε με τρυφερότητα τα τρία παιδιά του συζύγου της Τζέσι Τζέιμς. Αλλά τα πράγματα άλλαξαν το 2010 όταν η  Μπούλοκ ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της την απατούσε. Το ζευγάρι είχε ήδη υιοθετήσει ένα αγοράκι τριών μηνών, τον Λουίς Μπάρντο από τη Νέα Ορλεάνη, τον οποίο και η ηθοποιός μεγαλώνει μόνη της .

«Την πρώτη φορά που συνάντησα τον Λούις ήταν σαν να σταμάτησε ο χρόνος. Αισθάνθηκα λες και ήταν πάντα μέρος της ζωής μου. Είναι απλά τέλειος! Δεν μπορώ να τον περιγράψω με λέξεις», είχε δηλώσει παλαιότερα η Μπούλοκ.

Σαρλίζ Θερόν

Τον Μάρτιο του 2012 η Σαρλίζ Θερόν επιβεβαίωσε μέσω του εκπροσώπου της τις φήμες που την ήθελαν να έχει υιοθετήσει ένα παιδάκι. Η σέξυ σταρ υιοθέτησε ένα μικρό αγοράκι αφροαμερικανικής καταγωγής που ακούει στο όνομα Τζάκσον.

«Είναι εκπληκτικός ο αριθμός των emails που δέχτηκα για τα συγχαρητήρια. Όλοι είναι τόσο καλοί», δήλωσε η Θερόν.

Η ηθοποιός είχε δώσει μια πρώτη γεύση για την απόφασή της να υιοθετήσει παιδάκι όταν λίγους μήνες πριν την υιοθεσία σε συνέντευξή της σχολίαζε: «Θα ήθελα πολύ να γίνω μαμά. Υπάρχουν τόσα δυστυχισμένα παιδιά γύρω μας, που είναι υποχρέωσή μας να τα φροντίσουμε».

Μαντόνα

Η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα παραδέχθηκε ότι η ζωή με τα τέσσερα παιδιά της, τη 18χρονη Λούρδη, τον 15χρονο Ρόκο, τον 9χρονο Ντέιβιντ και την 8χρονη Μέρσι, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο.

«Δεν θα πω ψέματα, είναι δύσκολο να έχεις τέσσερα παιδιά με τη δουλειά που κάνω εγώ. Όλοι έχουν κάτι να πουν αναφορικά με τη ζωή μου. Κάθε μέρα όμως κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Εάν δεν αρέσει  σε κάποιους αυτό είναι πρόβλημά τους» τόνισε η διάσημη τραγουδίστρια σε συνέντευξή της.

Την μεγάλη της κόρη η Μαντόνα την απέκτησε με τον τότε προσωπικό της γυμναστή Κάρλος Λεόν, ενώ το γιο της με το δεύτερο σύζυγό της, το βρετανό σκηνοθέτη και παραγωγό Γκάι Ρίτσι. Τα δυο μικρότερα παιδιά της τα υιοθέτησε μόνη της από το Μαλάουι της Αφρικής.

Μισέλ Ουίλλιαμς

Όταν ο Χιθ Λέτζεντ αυτοκτόνησε τον Ιανουάριο του 2008, η Μισέλ Ουίλλιαμς έπρεπε να βρει τη δύναμη να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να μεγαλώσει μόνη της την κόρη της η οποία μετά βίας ήταν τότε 2 ετών. Η ηθοποιός τα κατάφερε περίφημα και συνέχισε τη ζωή της όσο πιο φυσιολογικά μπορούσε.

Σήμερα το κοριτσάκι είναι δέκα ετών και ζει στη Νέα Υόρκη μαζί με τη μαμά της φυσικά.

Σάρον Στόουν

Η διάσημη ηθοποιός και μαμά 3 υιοθετημένων παιδιών δήλωσε παλαιότερα «Το βασικό μου ένστικτο είναι το… μητρικό!»

Η Σάρον Στόουν έχει τρεις υιοθετημένους γιους, τον 15χρονο Ρόαν τον οποίο υιοθέτησε με τον πρώην της σύζυγο, Φιλ Μπρόνσταϊν, καθώς επίσης και τον δεκάχρονο Λερντ αλλά και τον οχτάχρονο Κουιν.

Λιβ Τίλερ

Έπειτα από πέντε χρόνια έγγαμου βίου η Λίβ Τίλερ και ο Ρούστον Λάνγντον αποφάσισαν να βάλουν τέλος στο γάμο τους από τον οποίο απέκτησαν έναν γιο, τον Μίλο. Έκτοτε το αγοράκι μεγαλώνει με τη μαμά του. Σε συνέντευξη της στο περιοδικό People η Τίλερ είχε εκμυστηρευτεί για τον γιο της «Του αρέσει να με αποκαλεί πριγκίπισσα του. Μου λέει «Ω μαμά, είσαι τόσο γλυκιά. Είσαι η πολύτιμη μου μαμά!»

Ντενίζ Ρίτσαρντς

Μετά τον επεισοδιακό χωρισμό της από τον σύζυγό της Τσάρλι Σιν, η Ντενίζ Ρίτσαρντς όχι μόνο ανέλαβε την κηδεμονία των παιδιών της, της Σαμ (10 ετών) και της Λόλα (9 ετών) αλλά προχώρησε και στην υιοθεσία ενός ακόμη κοριτσιού, της μικρής Ελοΐζ. Πλέον δηλώνει μια πολύ ευτυχισμένη και περήφανη single mom!

Μεγκ Ράιν

Η ηθοποιός Μέγκ Ράιν μετά το διαζύγιό της με τον επίσης ηθοποιό Ντένις Κουέιντ ανέλαβε εξ ολοκλήρου την κηδεμονία του 23χρονου γιού τους Τζάκ. Παράλληλα τον Ιανουάριο του 2006 προχώρησε στην υιοθεσία ενός κοριτσιού από την Κίνα, τη μικρή Ντέιζι.

 

 

 

 

Πηγή: baby.gr