Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Η διάσημη τραγουδίστρια και η έμμονη με τα μπότοξ

Η διάσημη τραγουδίστρια και η έμμονη με τα μπότοξ

«Έκανα κάθε τρεις μήνες, αλλά μετά το διαζύγιο κατάλαβα ότι έπρεπε να σταματήσω»

 

Οι εραστές της μουσικής (αλλά και το ευρύ κοινό), γνωρίζουν την Anastacia και τις επιτυχίες της. Η 47χρονη τραγουδίστρια, παραδέχτηκε σε συνέντευξή της, την τρελή εμμονή που είχε με το μπότοξ και πως έλεγε ψέματα για την ηλικία της για χρόνια.

Η Anastacia Lyn Newkirk, όπως είναι το πλήρες όνομά της, εξομολογήθηκε το «αμάρτημά» της στον δημοσιογράφο της Mail Online ότι το είχε παρακάνει με τις πλαστικές επεμβάσεις όταν διένυε την τρίτη δεκαετία της ζωής της, αλλά συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να σταματήσει αμέσως μετά το διαζύγιό της με τον πρώην σωματοφύλακά της, Wayne Newton το 2010.

«Έγινα τρελή με τα μπότοξ όταν ήμουν 30. Έκανα κάθε τρεις μήνες, αλλά μετά το διαζύγιο κατάλαβα ότι έπρεπε να σταματήσω», λέει και εξηγεί ότι τώρα λατρεύει το γεγονός ότι μπορεί και βλέπει το πρόσωπό της να κινείται ξανά «Τα έκανα πολύ νωρίς και ήταν υπερβολικά. Τώρα, αγαπώ την αλογοουρά μου: όταν πιάνω τα μαλλιά μου πίσω, αισθάνομαι σαν την νέα Anastacia». Επίσης παραδέχτηκε ότι στην αρχή της καριέρας της, έκρυβε την πραγματική της ηλικία- σε τηλεοπτικό σόου όπου έπρεπε οι καλεσμένοι να είναι κάτω των 29, εκείνη τότε ήταν 30, είχε εσφαλμένα πει ότι ήταν πολύ κάτω από την επιτρεπτή ηλικία.

«Δημοσιογράφοι με ρωτούσαν πότε είχε γεννηθεί και πόσο ετών ήταν η αδελφή μου και με έπιανε πανικός. Αλλά όλοι στην μουσική βιομηχανία το κάνουν», σημείωσε.

ansas02
Η τραγουδίστρια το 2001
ansas03
Η Anastacia σε πρόσφατη εμφάνισή της