Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Η εκθαμβωτική Salma Hayek

Η εκθαμβωτική Salma Hayek

Η ηθοποιός παραδέχεται πως λατρεύει το καλό φαγητό και δεν είναι υστερική με το σώμα της

Καλύτερα από ποτέ λέει πως αισθάνεται η Salma Hayek στην τελευταία της συνέντευξη. Η 48χρονη ηθοποιός ποζάρει σε ασπρόμαυρο φόντο για το περιοδικό Edit και αποκαλύπτει πως δεν είναι υστερική με την εμφάνισή της:

«Δεν κάνω γυμναστική όλη μου τη ζωή αυτήν την περίοδο όμως κάνω γιόγκα. Ήμουν πάντα οριακά παχουλή γιατί λατρεύω το καλό φαγητό και μου αρέσει να πίνω και κρασί».

Στην συνέχεια της ίδιας συνέντευξης η ηθοποιός μιλάει για την καριέρα της λέγοντας πως «δεν έχω καταλάβει πως έχει εξελιχθεί όλα αυτά τα χρόνια η καριέρα μου. Ίσως όταν δεν αισθάνεσαι απελπισμένος σου έρχονται όλα εύκολα και βολικά» και συνέχισε: «Φέτος θα δείτε στον καλύτερο ρόλο της καριέρας μου γιατί οι σκηνοθέτες μου έδωσαν την ευκαιρία. Είμαι κοντή και το σώμα μου είναι γεμάτο καμπύλες. Δεν λες ότι είμαι και το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Ο ρόλος στην ταινία ”Everly” μου ταιριάζει. Είναι το κάρμα μου και πιστεύω στο κάρμα».

Η Salma μίλησε επίσης και για τον σύζυγό της στον οποίο ανήκουν 17 πολυτελή brand της μόδας μεταξύ των οποίων Gucci και Saint Laurent: «Δεν ήμουν fashionista. Μάλιστα ήμουν περικυκλωμένη από fashionistas που με κορόιδευαν και δεν με ένοιαζε καθόλου. Όταν άρχισα να βγαίνω με τον Francois μου έλεγαν πως μπορώ αφού δεν με νοιάζει καθόλου η μόδα. Μάλλον όλο αυτό ήταν ιδιαίτερα αναζωογονητικό για μένα».