Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Οι εμφανίσεις της χρονιάς στο... Met Gala

Οι εμφανίσεις της χρονιάς στο… Met Gala

Μπιγιονσέ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και Κιμ Καρντάσιαν έκλεψαν τις εντυπώσεις

Είναι αναμφίβολα το πιο μοδάτο event, που διοργανώνεται εδώ και χρόνια στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, με την αφρόκρεμα να δίνει το παρών. Στο γεγονός της χρονιάς για το χώρο της μόδας, οι σταρ του Χόλιγουντ και της διεθνούς μουσικής σκηνής συναγωνίζονται για το ποια εμφάνιση θα συζητηθεί περισσότερο.

Το θέμα του φετινού Met Gala, του Γκαλά του Μουσείου Μετροπόλιταν στη Νέα Υόρκη, είχε θέμα την Κίνα. «Η Κίνα, μέσα από τον καθρέφτη», ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης από την οποία δεν έλειψαν οι σημαντικότερες προσωπικότητες του καλλιτεχνικού στερεώματος, πολλές από τις οποίες έκλεψαν την παράσταση με τις στιλάτες ή εκκεντρικές εμφανίσεις τους.

Ριάνα, Lady Gaga, Μαντόνα, Ιρίνα Σάικ, Αμάλ Αλαμουντίν δίπλα στον σύζυγό της Τζορτζ Κλούνεϊ, Κιμ Καρντάσιαν (με μια διάφανη σχεδόν τουαλέτα) ήταν μερικές από τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν η καθεμιά για το δικό της λόγο…

Βέβαια την βραδιά έκλεψε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, όχι όμως για την τουαλέτα της, αλλά για το… καπέλο της. Το ντύσιμό της σχεδιάστηκε και με τη δική της συνεργασία με τον Φίλιπ Τρέισι για τα καταστήματα H&M.

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr