Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Η Έμιλι Ρατακόφκσι είναι σέξι και το φωνάζει!

Η Έμιλι Ρατακόφκσι είναι σέξι και το φωνάζει!

Το κορίτσι που προκαλεί χωρίς να κάνει το παραμικρό

Πειρασμός, εκρηκτική, σέξι, καλλονή. Μερικά επίθετα που συνοδεύουν την Έμιλι Ρατακόφκσι. Πολυσυζητημένη ηθοποιός και μοντέλο, ιδίως μετά την εμφάνιση της στο αμφιλεγόμενο μουσικό βίντεο του Ρόμπιν Θικ για την επιτυχία του «Blurred Lines». Στο τελευταίο newsletter «Lenny» της ηθοποιού Λίνας Ντάναμ, η Έμιλι αναφέρεται στην πολιτική του να φαίνεσαι «σέξι» και υπερασπίζεται το δικαίωμα των γυναικών να εκφράζουν την σεξουαλικότητα τους.

Ουσιαστικά η Έμιλι εμφανιζόταν σχεδόν γυμνή στο σεξιστικών αποχρώσεων βίντεο. Δέχθηκε επικριτικά σχόλια από πολλούς καθώς επέτρεψε στον εαυτό της να εκτεθεί με τέτοιο τρόπο και να μετατραπεί σε αντικείμενο, αλλά από την άλλη βρήκε και υποστηρικτές που έριξαν όλο το φταίξιμο στον Θικ.

Στο άρθρο της στο «Λένι» η Ρατακόφσκι υποστηρίζει πως οι γυναίκες δεν θα πρέπει να ντρέπονται για τη σεξουαλικότητα τους, πριν αναρωτηθούν τι ακριβώς σημαίνει να εκπέμπουν το λάθος μήνυμα. «Ο υπαινιγμός ότι σέξι σημαίνει ”δευτεροκλασάτη”, είναι σαν να παίζουμε το παιχνίδι των επιθυμιών των ανδρών», επισημαίνει.

emily2emily3emily4

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr