Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Η Kim Kardashian… έχασε το χέρι της στο Photoshop

Η Kim Kardashian… έχασε το χέρι της στο Photoshop

Συνηθίζει να επεξεργάζεται τις φωτογραφίες της αλλά τώρα το παράκανε

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Kim Kardashian κάνει photoshop στις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media, αλλά αυτή τη φορά έκανε μεγάλη γκάφα.

Η ίδια έχει παραδεχθεί πως τραβάει πάνω από 100 selfies μέχρι να βρει την κατάλληλη για να την ανεβάσει, αλλά φαίνεται πως όταν τραβούν άλλοι τις φωτογραφίες, η μόνη λύση της, είναι το Photoshop το οποίο κάνει θαύματα. Οι θαυμαστές της, της επισημαίνουν κατά καιρούς τα λάθη της όταν παρεμβαίνει στις φωτογραφίες της, αλλά αυτή την φορά ήταν τόσο εξόφθαλμο που προκάλεσε μόνο γέλια.

Στην εν λόγω φωτογραφία ποζάρει με τον Jonathan Cheban σε κάποια νυχτερινή έξοδο, αλλά της λείπει… το δεξί της χέρι! Στην προσπάθεια της να αδυνατίσει τη μέση της (όπως κάνει συνήθως) έκοψε το χέρι της και δεν το… έβαλε ποτέ στη θέση του. Μάλιστα μόλις το αντιλήφθηκε, κατάλαβε πόσο αστείο ήταν αυτό που έκανε, που σχολίασε μόνη της «Ουπς, πού πήγε το χέρι μου;» με τα σχόλια από τους followers της να πέφτουν βροχή.

Πριν από λίγες μέρες οι θαυμαστές της, την είχαν ξανά… «καρφώσει» καθώς ανέβασε κατά λάθος μια φωτογραφία με τον άνδρα της στα γενέθλια της Kendall Jenner, πριν και μετά το Photoshop. Είχε κάνει αλλαγές στα μαλλιά και το σαγόνι της για να φαίνεται πιο λεπτό.kim01

Το ζευγάρι εξάλλου έχει παραδεχτεί ότι έχει πειράξει ακόμη και τη φωτογραφία του γάμου του, την οποία επεξεργάζονταν για περίπου 4 μέρες γιατί τα λουλούδια δεν είχαν πολύ ζωντανό χρώμα. Το πιο συχνό Photoshop πάντως που επιλέγει να κάνει είναι να λεπταίνει τη μέση της…kim02

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr