Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Οι… μαμάκηδες του Χόλιγουντ
Οι… μαμάκηδες του Χόλιγουντ

Οι… μαμάκηδες του Χόλιγουντ

Οι διασημότητες του Χόλιγουντ λατρεύουν τις μαμάδες τους και δεν ντρέπονται να το δείξουν! Δείτε ποιοι αστέρες του Hollywood έχουν αδυναμία στη… μανούλα!

Ryan & Donna Gosling

Παρόλο που δεν θα δυσκολευόταν να βρει συνοδό για το κόκκινο χαλί στα φετινά βραβεία Oscar ο Ryan προτίμησε τη μαμά του και δεν ήταν η πρώτη φορά που τον συνόδευε σε μια τόσο λαμπερή εκδήλωση.

Kate Hudson & Goldie Hawn

Αυτό το περίφημο δίδυμο μητέρας-κόρης θα μπορούσε να είναι και απλά αδερφές. Έχουν τα ίδια μαλλιά, το ίδιο χαμόγελο και απίστευτη άνεση με τον φακό. Σε συνέντευξή τους για την Γιορτή της Μητέρας χαρακτήρισαν τη σχέση τους στενή και ειλικρινής και παραδεχτήκαν ότι αλληλοεξαρτώνται.

Matthew McConaughey & Maria Kathlene McCabe

O Matthew McConaughey έχει εκδηλώσει πολλές φορές δημόσια την αγάπη του για τη μαμά του. Μάλιστα όταν εκείνος χρειάστηκε να λείψει στη Ρώμη για τα γυρίσματα μιας διαφήμισης εκείνη δεν δίστασε να τον ακολουθήσει και έκαναν οι δυο τους μίνι διακοπές.

Lupita & Dorothy Nyong’o

Η Lupita Nyong’o έχει δηλώσει ότι η ηθική υποστήριξη της μαμάς της την βοήθησε στην ανοδική πορεία της καριέρας της και δεν είναι λίγες οι φορές που τη συνοδεύει σε επίσημα events. Στα πρόσφατα βραβεία Ιndependent Spirit Awards, η Lupita αφιέρωσε το βραβείο στη μαμά της λέγοντας “Η αγάπη της με έφερε ως εδώ. Σας ευχαριστώ.”

Bradley & Gloria Cooper

Ο Bradley Cooper υπερήφανα δηλώνει ότι μένει ακόμα με την μαμά του! Ο ίδιος έχασε τον μπαμπά του από καρκίνο το 2011 και από τότε μετακόμισε η μητέρα του στο σπίτι που διατηρεί στο Λος Άντζελες.

Beyonce & Tina Knowles

Το δωράκι της Beyoncé για τα 60α γενέθλια της μαμάς της ήταν ένα αρχοντικό αξίας $5.9 εκατομμυρίων δολαρίων στην γενέτειρά τους, στο Χιούστον του Τέξας! Σε μια ανοικτή επιστολή της για την Γιορτή της Μητέρας το 2012, η διάσημη τραγουδίστρια έγραψε, «Είσαι η πρώτη που μου τραγούδησε…Η αγάπη μου για σένα είναι απεριόριστη.”

Justin Timberlake & Lynn Harless

Ο Justin είναι παιδί της μαμάς και δεν έχει κανέναν ενδοιασμό γι ‘αυτό. Έχει δηλώσει ότι η μαμά του είναι ο φύλακας άγγελός του και η καλύτερή του φίλη. Την εμπιστεύεται σε όλα και έχουν ιδρύσει μαζί την εταιρεία Just-In Time Entertainment. Δεν είναι πολύ γλυκό;

Leonardo & Irmelin Dicaprio

Ιδιαίτερα δεμένος με την μητέρα του είναι και ο διάσημος ηθοποιός Leonardo di Caprio, ο οποίος έχει εμφανιστεί ουκ ολίγες φορές δημόσια με τη μαμά του. Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση ήταν στα φετινά βραβεία Όσκαρ ελπίζοντας ότι θα κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο. Μπορεί η μαμά Irmelin να μην ευτύχησε να καμαρώσει τον γιο της στο stage των Όσκαρ, ωστόσο έκλεψαν τις εντυπώσεις.

 

 

 

Πηγή: baby.gr