Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Η Miranda Kerr μόνο με τις γόβες της

Η Miranda Kerr μόνο με τις γόβες της

Το πιο καυτό εξώφυλλο εξώφυλλο του 32χρονου πασίγνωστου μοντέλου

Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία προκλητική φωτογράφηση της Miranda Kerr αλλά είναι σίγουρα από τις πιο σέξι. Το 32χρονο μοντέλο πόζαρε ολόγυμνο φορώντας μόνο τις ρoζ πανάκριβες γόβες της για το εξώφυλλο του περιοδικού BAZAAR της Αυστραλίας με τίτλο «Τι κρύβεται από κάτω».

«Όταν φοράς αυτές τις πανάκριβες γόβες μπορείς να αντέξεις να ποζάρεις ολόγυμνη για το εξώφυλλο ενός περιοδικού» γράφει το περιοδικό για την αποκαλυπτική φωτογράφηση του μοντέλου με τις ροζ χρυσές γόβες. Η ολόγυμνη εμφάνιση της Kerr έγινε όπως φαίνεται αποκλειστικά για την διαφήμιση των πανάκριβων παπουτσιών αλλά αυτό δεν φαίνεται να ενοχλεί καθόλου τον ανδρικό πληθυσμό που απολαμβάνει τη Miranda σε κάθε εμφάνισή της με ή χωρίς ρούχα.

Η 32χρονη μητέρα ενός παιδιού ποζάρει γυμνή στο ρετιρέ ενός ξενοδοχείου στο Λος Άντζελες μπροστά στον φακό του φωτογράφου Steven Chee με τη σέξι εικόνα της να συμπληρώνεται από ένα διακριτικό μακιγιάζ. Εξάλλου τι χρειάζεται το περισσότερο;

Δεν λείπουν βέβαια και τα κοσμήματα διάσημου οίκου. Για την φωτογράφηση του μοντέλου επιστρατεύτηκαν πολλοί επαγγελματίες και στιλίστες ώστε το γυμνό αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό και αψεγάδιαστο όπως και τελικά έγινε. Παρόμοια φωτογράφηση έκανε και πάλι το 2014 το διάσημο μοντέλο για ένα επίσης γνωστό περιοδικό. Οι θαυμαστές της Kerr όπως ήταν λογικό ενθουσιάστηκαν με το αποτέλεσμα και άρχισαν τα δεκάδες κολακευτικά σχόλια στο Instagram απορώντας, όπως λένε οι ίδιοι, πώς μπορεί να είναι τόσο σέξι σαν είναι είναι 20 χρονών.

Τον Αύγουστο του 2015 είχε ξεσηκώσει και πάλι το κοινό της με μια φωτογραφία της στο Instagram με φόντο το ηλιοβασίλεμα και τα ατελείωτα πόδια της να «βάζουν φωτιά» στο κοινωνικό δίκτυο.

Όπως λέει πάντως η ίδια, διατηρεί το σώμα της και το δέρμα της με φυσικά προϊόντα, καλή διατροφή και γυμναστική!

Δείτε φωτογραφίες…

ker2ker3ker4ker1

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr