Τετάρτη , 28 Ιούλιος 2021
Η Ορνέλα Μούτι κινδυνεύει με φυλάκιση

Η Ορνέλα Μούτι κινδυνεύει με φυλάκιση

Πώς στην υπόθεση εμπλέκεται ο Βλαντιμίρ Πούτιν

Ιταλικό δικαστήριο καταδίκασε τη διάσημη ηθοποιό Ορνέλα Μούτι, σε 8μηνη φυλάκιση ή εναλλακτικά σε πρόστιμο 30.000 ευρώ, για ψευδές ιατρικό πιστοποιητικό προκειμένου να παραστεί σε δείπνο με τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, δικαστήριο στην Πορντενόνε της βόρειας Ιταλίας, βρήκε ένοχη την 59χρονη Ιταλίδα ηθοποιό για απάτη, καθώς σύμφωνα με την κατηγορία, φαλκίδευσε μια ιατρική βεβαίωση για να παραλείψει να παίξει στο Θέατρο Verdi στο Πορντενόνε, στις 10 Δεκεμβρίου του 2010.

Η Μούτι, ζήτησε από το θέατρο να αλλάξει την ημερομηνία έναρξης της παράστασης, με τη δικαιολογία ότι ήταν άρρωστη. Μάλιστα, ως απόδειξη, τους παρέδωσε και μια ιατρική βεβαίωση για πενθήμερη άδεια, τη στιγμή που είχε λάβει ως προκαταβολή το ποσό των 25.000 ευρώ.

Εντούτοις, την ημέρα της παράστασης, εκείνη παραβρέθηκε σε επίσημο δείπνο με τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τον Αμερικανό ηθοποιό Κέβιν Κόσντερ στην Αγία Πετρούπολη (η παρουσία της καταγράφηκε σε βίντεο). Δεδομένης της τροπής, το θέατρο μήνυσε την ηθοποιό.

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr