Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Η Πάμελα Αντερσον θυμάται τις νύχτες των άγριων πάρτι του Playboy

Η Πάμελα Αντερσον θυμάται τις νύχτες των άγριων πάρτι του Playboy

«Το σεξ ήταν εκπληκτικό…»

 

Δε σταματά να εκπλήσσει, να σοκάρει, να προκαλεί. Η Πάμελα Άντερσον σε κάθε της δημόσια εμφάνιση ή συνέντευξη, γνωρίζει πολύ καλά ότι πρέπει να πει ή να κάνει για να ταράξει τα νερά.

Όπως στην τελευταία της συνέντευξη που παραχώρησε για το περιοδικό FHM. Η 48χρονη, αφού φωτογραφήθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να αναδεικνύονται οι διάσημες καμπύλες της, αναφέρθηκε στα έξαλλα νιάτα της και το άγριο παρελθόν της. Ποζάροντας με ένα σεντόνι που καλύπτει το γυμνό σώμα της, η μητέρα δυο παιδιών μίλησε για τα περιβόητα πάρτι του Playboy κατά τη συνεργασία της με το περιοδικό που μετρά 22 χρόνια.

«Ήταν μια πολύ σέξι περίοδος. Ήταν άγρια, αλλά υπήρχε σεβασμός. Οι άντρες ήταν κομψοί, και εσύ ήθελες να σε προσέξει ο πιο χαρισματικός. Κορίτσια υπήρχαν παντού και άκουγες χαχανιτά και γέλια», σημειώνει. «Το σεξ ήταν εκπληκτικό», συμπληρώνει και συνεχίζει «ο κόσμος με παρακαλεί για λεπτομέρειες αλλά δεν αποκαλύπτω τίποτα. Το μόνο που θα πω, είναι ότι δεν πήγα με κάποιον που δεν ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του… αλλά ναι, ερωτεύομαι εύκολα».

pamelasd3pamelasd1pamelasd2

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr