Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Η πρώην μπαλαρίνα… μοιάζει να είναι το επόμενο ανερχόμενο αστέρι

Η πρώην μπαλαρίνα… μοιάζει να είναι το επόμενο ανερχόμενο αστέρι

Η 27χρονη Αλίσια Βικάντερ κατακτά όλους και περισσότερους θαυμαστές

Το βιογραφικού της νεαρής ηθοποιού περιλαμβάνει συμμετοχές σε διάφορες ταινίες όπως τα «The Crown Jewels», «Ex Machina» και «A Royal Affair» με την Αλίσια Βικάντερ να σκοπεύει μάλλον να γίνει το επόμενο μεγάλο θέμα συζήτησης. Η Βικάντερ εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της στα φιλμ «The Fifth Estate» και «Anna Karenina». Το 2014, εμφανίστηκε στο αυστραλιανό θρίλερ Son of a Gun με τους Ewan McGregor και Brenton Thwaites και αν και η ταινία εισέπραξε μεικτά σχόλια, η ίδια δέχτηκε συγχαρητήρια για την συμμετοχή της.

Το 2015 όμως ήταν πράγματι η χρονιά της καθώς πρωταγωνίστησε σε έξι ταινίες ενώ ξεχώρισε για την ερμηνεία της ως Vera Brittain στην ταινία Testament of Youth. Είχε επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία σκηνοθεσίας του Γκάι Ρίτσι «The Man from U.N.C.L.E.» που βασίστηκε σε ομώνυμη τηλεοπτική σειρά του 1964. Η γοητευτική ηθοποιός υποδύθηκε τη Gerda Wegener στην ταινία «Το Κορίτσι από τη Δανία» η οποία έκανε πρεμιέρα στο 72ο Φεστιβάλ Βενετίας με συμπρωταγωνιστή τον Έντι Ρέντμεϊν.

Το γυμνό δεν λείπει από τις ταινίες που εμφανίζεται η Βικάντερ ωστόσο είναι φειδωλή σε αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις περιοδικών καθώς φαίνεται πως θέλει να μιλάει μέσα από το ταλέντο της στην υποκριτική. Η Βικάντερ βλέπει συνεχώς τις «μετοχές» της να ανεβαίνουν και πολλοί την χαρακτηρίζουν ως τη νέα «εμμονή» του Χόλιγουντ. Μάλιστα είχε περάσει από κάστινγκ και για την συμμετοχή της στις 50 Αποχρώσεις του Γκρι Την επόμενη χρονιά θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία Tulip Fever του Justin Chadwick και στην επικείμενη προσαρμογή του μυθιστορήματος «Το Φως ανάμεσα σε ωκεανούς» σε σκηνοθεσία του Derek Cianfrance.

Η Βικάντερ λαμβάνει συνεχώς διθυραμβικά σχόλια από τον Τύπο που την χαρακτηρίζουν ως μια ανησυχητικά όμορφη και ταλαντούχα γυναίκα. Η ίδια μιλώντας σε συνεντεύξεις της παραδέχεται ότι δεν ξεχνάει τον χορό με τον οποίο έχει ασχοληθεί τόσο στο παρελθόν και κάθε πρωί που σηκώνεται από το κρεβάτι, βάζει δυνατά μουσική και χορεύει για να ξυπνήσει! Το σώμα της μάλλον μπορεί να το επιβεβαιώσει…

fid01fid02fid03fid004fid05fid06

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr