Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Η Ριάνα εκμυστηρεύεται γιατί δέχτηκε πίσω εκείνον που την ξυλοκόπησε

Η Ριάνα εκμυστηρεύεται γιατί δέχτηκε πίσω εκείνον που την ξυλοκόπησε

H διάσημη τραγουδίστρια της R&B ποζάρει στο εξώφυλλό του Vanity Fair και εξομολογείται

 

Για τη δόξα, το ξεφάντωμα στα πάρτι και τον πρώην σύντροφό της Κρις Μπράουν, τον οποίο δέχτηκε πίσω στη ζωή της αφότου την είχε κακοποιήσει το 2009, μιλά η διάσημη τραγουδίστρια της R&B, Ριάνα, σε συνέντευξή της στο Vanity Fair.

Άκρως σαγηνευτική όπως πάντα, ποζάροντας στο εξώφυλλο για το τεύχος Νοεμβρίου, η ντίβα της R&B αποκαλύπτει ότι κάποτε ένιωσε ότι ήταν αρκετά δυνατή για να δεχθεί πίσω στην ζωή της τον πρώην της σύντροφο Κρις Μπράουν, που της επιτέθηκε και την κακοποίησε το 2009, αλλά τελικά συνειδητοποίησε ότι ήταν χαζό να σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο. «Ήμουν πολύ προστατευτική προς εκείνον. Ένιωθα ότι ο κόσμος δεν τον κατανοούσε» εξηγεί.

rihanna1

Εξηγώντας γιατί τον δέχθηκε πίσω στην ζωή της, αφού την εγκατέλειψε σε πολύ άσχημη κατάσταση μετά από βάναυσο ξυλοδαρμό την παραμονή των βραβείων Grammy, η 27χρονη Ριάνα αποκάλυψε ότι εκείνη την περίοδο είχε σκεφθεί: «Ενδεχομένως είμαι από εκείνους τους ανθρώπους που έχουν δημιουργηθεί για να αντιμετωπίσουν… κάτι τέτοιο ή είμαι το πρόσωπο που αποτελεί τον φύλακα άγγελο αυτού του ανθρώπου, που μπορεί να βρίσκεται εκεί όταν κάποιοι δεν είναι “αρκετά δυνατοί” και να λέει “το σωστό πράγμα”».

Ωστόσο όπως τόνισε η καλλιτέχνιδα «έπρεπε τελικά να πει στον εαυτό της: “Ω, είμαι χαζή να σκέφτομαι πως έχω φτιαχτεί για κάτι τέτοιο”. Κάποιες φορές απλά πρέπει να φεύγεις».

Υπογραμμίζοντας πως δεν το μισεί η τραγουδίστρια προσέθεσε «θα τον νοιάζομαι έως την ημέρα που θα πεθάνω. Δεν είμαστε φίλοι, αλλά δεν είμαστε και εχθροί».

rihanna2

Όσο για τη δόξα που απολαμβάνει η τιμημένη με Grammy τραγουδίστρια, την χαρακτήρισε κάπως «τρομαχτική και εξωπραγματική». «Αυτό που φοβάμαι περισσότερο είναι μήπως με καταπιεί αυτή η “φούσκα”. Η δόξα μπορεί να γίνει δηλητήριο» τόνισε.

Μακριά από τις νότες δήλωσε πως σκέφτεται άλλωστε το μέλλον της αφού όπως είπε «ονειρεύομαι να αγοράσω τα δικά μου παντοπωλεία… Διότι είναι κάτι που είναι πραγματικό και φυσιολογικό».

Τέλος χαρακτήρισε τον εαυτό της βαρετό, ερωτηθείς για τη φήμη που τη θέλει να τα «δίνει όλα» στα πάρτι. «Τελευταία σκεφτόμουν πόσο βαρετή είμαι. Όταν βρίσκω χρόνο για εμένα, βλέπω τηλεόραση» κατέληξε.