Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Η σέξι ιδιαιτέρα του σλοβάκου πρωθυπουργού

Η σέξι ιδιαιτέρα του σλοβάκου πρωθυπουργού

Η Μαρία Τρόσκοβα άφησε τα καυτά εσώρουχα και φόρεσε ταγέρ

Το όνομά της είναι Μαρία Τρόσκοβα, είναι 28 ετών και είναι η νέα προσωπική γραμματέας του σλοβάκου πρωθυπουργού Ρόμπερτ Φίτσο.

Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο εσωρούχων, κάνοντας φωτογραφίσεις για ανδρικά περιοδικά.

Το 2007 συμμετείχε στο διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Υφήλιος» ενώ έχει φωτογραφηθεί ημίγυμνη για το εξώφυλλο σλοβάκικου ανδρικού περιοδικού ενώ συμμετείχε και σε φωτογράφιση αισθησιακού ημερολογίου για οδηγούς φορτηγών!

Η σέξι Μαρία Τρόσκοβα, με σπουδές της στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, έχει αφήσει πίσω της το μόντελινγκ και είναι πλέον το δεξί χέρι του σλοβάκου πρωθυπουργού κάτι που έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια. Μάλιστα οι φήμες θέλουν τον 50χρονο πολιτικό, που είναι παντρεμένος με την δικηγόρο Σβετλάνα Φιτσόβα, να έχει σχέση με το πρώην μοντέλο.

Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τύπος ασχολείται με τον «άτακτο» Ρόμπερτ Φίτσο.

Όπως έχει ακουστεί είχε σχέση και με την προηγούμενη γραμματέα του, την 27χρονη Γιάνα Χαλάτζοβα, και μάλιστα ένα περιοδικό είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες των δύο σε εστιατόριο, σε ένα γεύμα που δεν έμοιαζε και τόσο επαγγελματικό.

Πάντως από την πλευρά της κυβέρνησης προτιμούν να τηρούν σιγή ιχθύος σε ό,τι αφορά το σέξι παρελθόν της νέας στενής συνεργάτιδας του πρωθυπουργού και περιορίστηκε να επιβεβαιώσει την ανάληψη των καθηκόντων της.

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr