Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Οι σέξι κοντές celebrities!

Οι σέξι κοντές celebrities!

Αποδεικνύουν ότι το ύψος δεν έχει σημασία

Μπορεί να μην καταφέρνουν να ξεπεράσουν το 1,60 (κάποιες είναι και αρκετά πιο χαμηλά) αλλά οι συγκεκριμένες celebrities αποδεικνύουν ότι δεν χρειάζεται μεγάλο ύψος για να είναι μια γυναίκα γοητευτική και σέξι. Η καθεμιά ξεχωρίζει στον τομέα της και όλες μαζί σίγουρα δεν παιρνούν απαρατήρητες παρά το μινιόν μέγεθός τους.

1. Shakira

1

Με ύψος μόλις 1,57 (οι κακές γλώσσες λένε 1,55) η Σακίρα είναι για πολλούς άνδρες μια από τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις! Η σέξι τραγουδίστρια που λικνίζει το κορμί της πάνω στη σκηνή μπορεί να μην είναι το πρώτο μπόι αλλά ξέρει πως να γοητεύει το ανδρικό κοινό με τις χορευτικές κινήσεις της…

2. Lady Gaga

2

Από τα μεγαλύτερα ποπ είδωλα παγκοσμίως η Lady Gaga έχει φανατικούς θαυμαστές και φροντίζει κατά διαστήματα να τραβάει όλα τα φλας της δημοσιότητας επάνω της με τις εμφανίσεις της. Εκτός από φανατικούς «εχθρούς» η Gaga έχει ένα μεγάλο και πιστό κοινό που παρά το 1,55 ύψος της, τη θεωρεί απίστευτα σέξι.

3. Kylie Minogue

3

Τραγουδούσε «Λα Λα Λα» στο γνωστό τραγούδι Can’t Get You Out Of My Head και έκανε το ανδρικό κοινό να παραμιλά μέσα στην λευκή αέρινη ολόσωμη φόρμα της. Η γνωστή τραγουδίστρια έχει ύψος μόλις 1,52 όμως αυτό δεν την εμπόδισε να νιώθει και να είναι μια από τις πιο σέξι celebrities.

4. Eva Longoria

4

Η 40αρα ίσον με μία 20αρα μπορεί να υποστηρίξει η Eva Longoria και να το αποδείξει επίσης. Η 40χρονη ηθοποιός που αγαπά τις προκλητικές φωτογραφήσεις (όπως και οι άνδρες θαυμαστές της) έχει ύψος 1,57 αλλά δεν της φαίνεται καθόλου!

5. Salma Hayek

5

Η Μεξικανή ηθοποιός θα κλείσει τα 49 αλλά παραμένει πολύ γοητευτική. Η καριέρα της στηρίχθηκε σε ύψος μόλις 1,57 αλλά δεν έδειξε ποτέ να την ενοχλεί και δεν δίσταζει να ποζάρει δίπλα σε πολύ ψηλές συναδέλφους της.

6. Christina Aguilera

6

1,57 και η Christina Aguilera και αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεται το ύψος για να είναι σέξι και ελκυστική μια γυναίκα. Η τραγουδίστρια ξέρει να παίζει με το φακό καθώς έτσι κι αλλιώς στις φωτογραφίες ξέρει να τονίζει τα προσόντα της…