Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Η… θηριοδαμάστρια Κρις Τζένερ

Η… θηριοδαμάστρια Κρις Τζένερ

Τι δηλώνει για τη μετάβαση του πρώην συζύγου της Μπρους σε Κέιτλιν

Ως θηριοδαμάστρια εμφανίζεται στο τεύχος Μαρτίου του Harper Bazaar, η Κρις Τζένερ. Η «μομάνατζερ» ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του Τέρι Ρίτσαρντσον και δίνει συνέντευξη στη Λίζα ΝτεΠάουλο, μέσα σε ένα τσίρκο με… θηρία και κλόουν.

Η Τζένερ μιλάει για τη ζωή της στον απόηχο της μετάβασης του πρώην συζύγου της Μπρους σε Κέιτλιν Τζένερ. Δε διστάζει να πει πόσο δύσκολα έχει περάσει, αν και ακόμα δεν μπορεί να πει πώς αισθάνεται ακριβώς. Λέει ότι προσεύχεται, γιατί ήρθε η ώρα που χρειάζεται τη βοήθεια του Θεού.

jenner2

«Ήμουν στο σπίτι της χθες το βράδυ», είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη «και ήταν… ωραία. Σιγά – σιγά, όπως τα βήματα του μωρού, ξέρετε».

jenner4

Υπήρχε μια μεγάλη καμπύλη μάθησης μετά την ανακοίνωση της μετάβασης της Κέιτλιν, την οποία, όπως λέει η Κρις την έμαθε την ίδια στιγμή «όπως όλοι». Λέει επίσης ότι πριν από αυτό δεν ήξερε κανένα τρανς άτομο.

«Εγώ δεν ήξερα καν τι σημαίνει ακριβώς η λέξη. Επειδή υπάρχουν τρανσέξουαλ και τραβεστί, και υπάρχει… θέλω να πω, εγώ απλά δεν ήξερα πολλά γι’ αυτό. Έτσι σίγουρα έμαθα πολλά».

jenner5

Λέει ότι δεν αμφισβήτησε τον εαυτό της όταν η Κέιτλιν της ανακοίνωσε για την μετάβαση, αλλά αναρωτήθηκε για τη σχέση τους.