Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Οι τρεις αδερφές που ανεβάζουν φωτογραφίες στα social media και μαζεύουν δώρα από αγνώστους

Οι τρεις αδερφές που ανεβάζουν φωτογραφίες στα social media και μαζεύουν δώρα από αγνώστους

«Τους φτιάχνουμε τη μέρα με έναν αθώο τρόπο», υποστηρίζουν…

 

Οι τρεις αδερφές από τη Βρετανία έχουν μαζέψει δώρα αξίας 75.000 λιρών βγάζοντας απλά selfies. Δεν τις κρατούν όμως μόνο για τον εαυτό τους αλλά τις μοιράζονται με τους followers τους στο Instagram που ολοένα αυξάνονται.

Η 38χρονη Lucy, η 26χρονη Sophie και η 25χρονη Stacie Brooks δεν κάνουν κάτι άλλο από το να ανεβάζουν selfies τους στον προσωπικό κοινό τους λογαριασμό στο Instagram. Φυσικά δεν το κάνουν εντελώς δωρεάν καθώς αυτό είναι μέρος της νέας μόδας στη Βρετανία, σύμφωνα με την Daily Mail, κατά την οποία άνδρες συνηθίζουν να στέλνουν δώρα σε γυναίκες που ανεβάζουν όμορφες φωτογραφίες τους στο Instagram ακόμη και αν δεν τις συναντήσουν ποτέ.

Μέχρι σήμερα οι τρεις αδερφές που διατηρούν σαλόνι ομορφιάς και κομμωτήριο έχουν λάβει παπούτσια διάσημων σχεδιαστών, επώνυμα καλλυντικά, κοσμήματα, υπολογιστές, ipad ακόμη και τραπέζια αξίας συνολικά 15.000 λιρών.

Υπάρχουν βέβαια και οι πιο ρομαντικοί που στέλνουν λουλούδια. Αντί για likes και reposts, οι θαυμαστές τους μπαίνουν στο Amazon και επιλέγουν δώρα από προεπιλεγμένα προϊόντα ύψους εκατοντάδων ή και χιλιάδων λιρών που έχουν διαλέξει τα κορίτσια, τα αγοράζουν και τους τα στέλνουν.

Και τα τρία κορίτσια όπως λένε έχουν συντρόφους και δεν θεωρούν ότι κάνουν κάτι κακό αφού δεν έχουν συναντήσει ποτέ κανέναν από αυτούς που τους κάνουν δώρα ακόμη και αν κάποιος έχει ξοδέψει εκατοντάδες ευρώ σε μία εβδομάδα.

99pps8er

Η μαμά τους μάλιστα υποστηρίζει ότι είναι κάτι αθώο αυτό που κάνουν τα κορίτσια καθώς το πολύ-πολύ να λάβουν κάποια κλήση από τους άνδρες που στέλνουν τα δώρα. Τα κορίτσια μεταξύ άλλων λένε ότι κάνουν μια μορφή χάρης σε κάποιους άνδρες που θέλουν να βλέπουν φωτογραφίες τους.

«Αγαπούν τις φωτογραφίες μας και μας λένε πόσο όμορφες είμαστε. Τους φτιάχνουμε τη μέρα με έναν αθώο τρόπο. Τα αγόρια μας δεν έχουν πρόβλημα με αυτό καθώς δεν υποσχόμαστε, ούτε κάνουμε κάτι σεξουαλικό με αυτούς τους άνδρες. Το μόνο πρόβλημα των αγοριών μας είναι τι θα μας πάρουν για δώρο τα Χριστούγεννα αφού έχουμε πλέον τόσα πράγματα» λένε. Μία εκ των κοριτσιών λέει στη Daily Mail: «Αυτοί οι άνδρες είναι αβλαβείς. Λείπουν πολλά πράγματα από τη ζωή τους και ίσως νιώθουν μοναξιά και έλλειψη αυτοπεποίθησης.»

Η Lucy έλαβε το πρώτο της δώρο το 2010 όταν ξεκίνησε να ανεβάζει φωτογραφίες της στο Twitter. «Όλα ξεκίνησαν αθώα όταν κάποιος μου έστειλε ένα μπουκάλι επώνυμο άρωμα» αναφέρει η κοπέλα. Τότε όλο και περισσότεροι της έγραφαν αν θα μπορούσαν να της στείλουν κάτι και εκείνη αποφάσισε να ανοίξει μια λίστα δώρων στο Amazon ώστε να επιλέγουν ό,τι θέλει εκείνη ανάλογα με το ποσό που θέλουν να ξοδέψουν. Έτσι αποφάσισαν να κάνουν το ίδιο και οι αδερφές της και να φτιάξουν ένα προφίλ στο Instagram που είναι μόνο για φωτογραφίες… Όσο για τις αρνητικές κριτικές δεν δείχνουν να τους απασχολούν καθώς όπως λένε αυτό που κάνουν είναι απόλυτα ηθικό.

0001

0002

0003

0004

00011

0005

0006

0007

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr