Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Η Τζένιφερ Λόρενς τρολάρει τον εαυτό της

Η Τζένιφερ Λόρενς τρολάρει τον εαυτό της

Η ηθοποιός τελικά πλένει τα χέρια της μετά την τουαλέτα;

Όπως φαίνεται, η Τζένιφερ Λόρενς πράγματι πλένει τα χέρια της αφού κάνει χρήση της τουαλέτας-και υπάρχει και βίντεο που το αποδεικνύει. Η 25χρονη ηθοποιός, η οποία τις τελευταίες ημέρες είναι πολυάσχολη με την προώθηση της τελευταίας της ταινίας Hunger Games, φαίνεται ότι τρολάρει τον εαυτό της έπειτα από ένα μυστικό που αποκάλυψε για εκείνη και που έκανε διαδικτυακό πάταγο.

Η Λόρενς, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο MTV, όταν ρωτήθηκε για την πιο αηδιαστική συνήθειά της, ότι δεν πλένει τα χέρια της μετά την τουαλέτα. Δήλωση φυσικά που δεν «έπεσε» στα μαλακά από χιλιάδες χρήστες. Η εντυπωσιακή ξανθιά ηθοποιός, ανέβασε ένα βίντεο στο Facebook στο οποίο αποδεικνύει ότι διαθέτει και χιούμορ. Σε αυτό βλέπουμε την Λόρενς να φορά ένα λευκό μπουρνούζι και να στέκεται προβληματισμένη πάνω από έναν… μπιντέ. Απομακρύνεται από αυτόν, φτάνει στον νεροχύτη και λέει σε έναν φίλο της: «τι περίεργη τουαλέτα!». Ο φίλος της, την ενημερώνει πως δεν πρόκειται για τουαλέτα, και η Λόρενς απαντά «δεν είναι τουαλέτα; Ω! Τότε, δε χρειάζεται να πλύνω τα χέρια μου».

Εκτός από το βίντεο, έγραψε πως φυσικά και πλένει τα χέρια της μετά την επίσκεψή της στην τουαλέτα και πως η δήλωσή της στο MTV είχε σκοπό να αηδιάσει τους συμπρωταγωνιστές της…

jlwe03jlwe01jlwe02

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr