Πέμπτη , 28 Οκτώβριος 2021
«Είχα πει στην Κορομηλά ότι θα ήταν καλό να υιοθετήσει ένα παιδί»

«Είχα πει στην Κορομηλά ότι θα ήταν καλό να υιοθετήσει ένα παιδί»

Η Μιμή Ντενίση για το ρατσισμό και τα κοινωνικά ταμπού

Η Μιμή Ντενίση, όταν απέκτησε την κόρη της Μαριτίνα, είχε συμβουλεύσει και τη Ρούλα Κορομηλά να υιοθετήσει ένα παιδί. Η ηθοποιός είπε στο περιοδικό «Εγώ».

«Ναι. Είναι νονά της Μαριτίνας και επειδή ξέρω πόσο λατρεύει τα παιδιά, της είχα πει με το δικό μου μυαλό ότι θα ήταν καλό να το κάνει. Ίσως βέβαια αυτό να θέλει και ενός άλλου είδους τόλμη που εγώ την έχω. Είμαι αστή, αλλά και μποέμ. Αν είχα λειτουργήσει ως αστή, θα είχα παντρευτεί μετά το κολέγιο έναν άνθρωπο αυτού του κύκλου και θα ήμουν μια χαρά. Ωστόσο επέλεξα μια άλλη πορεία και στάση ζωής. Δεν έχω κοινωνικά ταμπού. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. Η ελληνική κοινωνία δεν έχει απαλλαγεί ακόμη από τη φοβία του τι θα πει ο ένας ή ο άλλος», λέει στο περιοδικό η ηθοποιός.

Όσο για το αν δέχτηκε ρατσισμό; «Δεν επιτρέπω να δεχτώ ρατσισμό, ακριβώς γιατί εγώ η ίδια δεν νιώθω κανενός είδους ρατσισμό, ούτε για τους ξένους, ούτε για τους ομοφυλόφιλους, ούτε για κανέναν άνθρωπο. Όσοι ασπάζονται τέτοιες ιδέες και νοοτροπίες θεωρώ ότι σκέφτονται εκτός πραγματικότητας και νομίζουν ότι είναι τέλειοι. Το εγγονάκι της κυρίας από τις Φιλιππίνες που έχω σπίτι μου είναι καλύτερο παιδί από πολλά Ελληνάκια που ξέρω».

Πηγή: newsbeast.gr