Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ημίγυμνη γιόγκι με ξυρισμένο κεφάλι «ρίχνει» το Instagram

Ημίγυμνη γιόγκι με ξυρισμένο κεφάλι «ρίχνει» το Instagram

Η 34χρονη Ρωσίδα μητέρα τριών παιδιών με το κορμί-λαμπάδα

Με αυτό το καλλίγραμμο και ευλύγιστο σώμα δύσκολα πιστεύει κανείς ότι αυτή η γυναίκα είναι μητέρα τριών παιδιών.

Η 34χρονη Ρωσίδα με το ξυρισμένο κεφάλι έχει προκαλέσει αίσθηση στο διαδίκτυο με τις ημίγυμνες στάσεις γιόγκα που μοιράζεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.  H Marina Vovchenko, από τη Μόσχα έχει τώρα πάνω από 145.000 followers που αυξάνονται συνεχώς με τις αποκαλυπτικές και εντυπωσιακές φωτογραφίες που ανεβάζει.

Η Marina προκάλεσε αίσθηση όταν άρχισε να ανεβάζει στο Instagram μερικές ημίγυμνες ή και γυμνές φωτογραφίες της κάνοντας γιόγκα σε διάφορα μέρη, θάλασσες, βράχια ή και μέσα στο σπίτι. Η εντυπωσιακή Marina δείχνει τη δύναμη και την ευελιξία της με φόντο όμορφα τοπία, με τις φωτογραφίες της να μετρούν χιλιάδες likes! Σε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες η 34χρονη γιόγκι στέκεται σε ένα βράχο και σε μια άλλη στέκεται κυριολεκτικά στον αέρα. Φορώντας λευκά εσώρουχα στέκεται ανάποδα με τα χέρια στο πάτωμα σε μια γαλάζια κολώνα ενώ σε μερικές φωτογραφίες φαίνεται να αψηφά τους κανόνες της βαρύτητας.

Σύμφωνα με την βρετανική Daily Mail, η 34χρονη έχει ωστόσο λάβει σκληρή κριτική για τις πόζες της. Πολλοί σχολιάζουν στις φωτογραφίες της ότι θεωρούν πως, δεδομένου ότι έχει ένα σύζυγο και τρία παιδιά, θα έπρεπε να έχει πιο σεμνές φωτογραφίες. Η ίδια απαντά ωστόσο, ότι «δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο να ντρεπόμαστε» και δεν την ενδιαφέρουν όσα της γράφουν. Και προσθέτει: «Αγαπώ το σώμα μου και πιστεύω ότι αυτό είναι το καλύτερο αξεσουάρ το οποίο μια γυναίκα μπορεί να έχει.» Η Marina υποστηρίζει ότι οι ημίγυμνες φωτογραφίες είναι ο καλύτερος τρόπος για να αναδείξει τα αποτελέσματα της εκπαίδευσής της. «Δεν μπορεί κανείς να δει το σχήμα του σώματος μέσα από τζιν και φορέματα».

Όσον αφορά το σύζυγό της και πώς το αντιμετωπίζει όλο αυτό, η ίδια εξηγεί: «Ο σύζυγός μου δεν είναι το αφεντικό μου, και είμαι ελεύθερη να κάνω ό,τι πιστεύω ότι είναι σωστό για μένα. Υπάρχει μια κατηγορία γυναικών που δεν μπορούν να κάνουν τίποτα χωρίς την άδεια του συζύγου τους. Λοιπόν, εγώ δεν έχω τέτοια εμπειρία». Δηλώνει επίσης ότι τα παιδιά της, την αγαπούν όπως είναι και δεν έχει σημασία αν φοράει ή όχι τα ρούχα της.yogi2yogi3yogi4yogi5yogi6yogi7yogi8yogi9yogi10

yogi1