Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
«Είναι σέξι για όποιον δεν κάνει σεξ»

«Είναι σέξι για όποιον δεν κάνει σεξ»

Η Madonna «γειώνει» τις «50 Αποχρώσεις του Γκρι»

Μην περιμένει κανείς να δει τη Madonna να παρακολουθεί τις «50 Αποχρώσεις του Γκρι». Η βασίλισσα της ποπ δεν εντυπωσιάστηκε από το ερωτικό μπεστ σέλερ, το οποίο δεν βρήκε και «τόσο σέξι» όπως δήλωσε σε συνέντευξή της στο Billboard:

«Ναι το έχω διαβάσει. Είναι ένα πιασάρικο μυθιστόρημα. Δεν είναι τόσο σέξι. ΄Ίσως για κάποιον που δεν είχε κάνει σεξ πριν. Περίμενα να συμβεί κάτι συναρπαστικό και τρελό στο κόκκινο δωμάτιο και μετά σκέφτηκα χμμμ, ναι οκ πολύ χτύπημα στα οπίσθια. Δεν είναι καθόλου αληθοφανές γιατί κανένας άντρας δεν θα πήγαινε κάτω σε ένα κορίτσι για τόση ώρα. Συγγνώμη αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος άντρας που να κάνει στοματικό σεξ τόση ώρα όσο ο τύπος του βιβλίου», δήλωσε η βασίλισσα της ποπ.

Η 56χρονη σταρ στην ίδια συνέντευξη ότι συνεχίζει να εκφράζεται μέσα από τη σεξουαλικότητα της. «Συνεχίζω να εκφράζομαι μέσα από τη σεξουαλικότητα μου, ακόμα και αν αυτό θεωρείται ταμπού και δέχομαι πολλά σκ… για αυτό! Αλλά σε 20 χρόνια, η Miley Cyrus δεν θα δέχεται να ίδια σκ… γιατί τότε θα πουν :”Οk! Δεν κάνει κάτι καινούργιο!”».

Στην ίδια συνέντευξη η Madonna αναφέρθηκε στον Πάπα Φραγκίσκο: «Νομίζω ότι αυτός ο πάπας είναι προοδευτικός. Και νομίζω ότι θα μπορούσαμε να κάτσουμε να μαζί και να κάνουμε μία κουβεντούλα για το σεξ».

Πηγή: newsbeast.gr