Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Η υπέροχη και σέξι Elyse Taylor

Η υπέροχη και σέξι Elyse Taylor

Δείτε τις φωτογραφίες της

Γεννήθηκε στις 20 Οκτωβρίου του 1986 και σε ηλικία 18 ετών την ανακάλυψε ένας ατζέντης από πρακτορείο μοντέλων. Η Elyse Taylor έχει περπατήσει στις πασαρέλες διάσημων οίκων όπως Dolce & Gabbana, Bottega Veneta, Tommy Hilfiger, Moschino, και Trussardi και έχει φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα της Vogue και της Elle.

Το 2008 έγινε το κεντρικό πρόσωπο της Estée Lauder ενώ η καριέρα της εκτοξεύτηκε το 2009 όταν περπάτησε στο σόου της Victoria’s Secret. Το 2011 έγινε το κεντρικό πρόσωπο της O’Neill.

Το supermodel Elyse Taylor, έφερε στον κόσμο την κόρη της Lila Louise το 2014 αλλά κατάφερε να επιστρέψει πολύ γρήγορα στα κιλά της.

Η ίδια έχει πει σε συνέντευξή της πως πήρε 30 κιλά όσο ήταν έγκυος στην κόρη της και έφτασε να ζυγίζει 79 κιλά. Η ίδια, όμως, δούλεψε πολύ σκληρά για να καταφέρει να χάσει το βάρος που πήρε. Έκανε καθημερινά μία ώρα πιλάτες και 30 λεπτά αερόβια άσκηση όπως τρέξιμο ή πολύ δυναμικό περπάτημα και φυσικά έτρωγε σωστά.

Ιδού το αποτέλεσμα…

elysetaylor2elysetaylor3elysetaylor4elysetaylor7elysetaylor5elysetaylor6elysetaylor8elysetaylor9elysetaylor10elysetaylor1

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr