Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Ιρλανδός σκηνοθέτης: Η Keira Knightley είναι supermodel, όχι ηθοποιός

Ιρλανδός σκηνοθέτης: Η Keira Knightley είναι supermodel, όχι ηθοποιός

«Προτιμώ να δουλεύω με ανήσυχους και σωστούς ηθοποιούς και όχι με αστέρες του κινηματογράφου»

Μπορεί να έχει εκατομμύρια θαυμαστές και να έχει προταθεί δύο φορές για Όσκαρ, όμως για τον ιρλανδό σκηνοθέτη John Carney η Keira Knightley δεν είναι ηθοποιός.

Ο σκηνοθέτης της ρομαντικής ταινίας «Begin Again» δηλώνει απογοητευμένος με την ερμηνεία και τη συμπεριφορά της ηθοποιού.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Telegraph ο ιρλανδός σκηνοθέτης δήλωσε πως δεν πρόκειται να ξανασυνεργαστεί με «supermodel μιας και προτιμάει ανήσυχους και σωστούς ηθοποιούς».

«Δεν θέλω να μειώσω την Keira» είπε ο σκηνοθέτης και συμπλήρωσε: «Είναι δύσκολο να είσαι ηθοποιός και απαιτεί ένα ορισμένο επίπεδο ειλικρίνειας και αυτο-ανάλυσης, που δεν νομίζω ότι η συγκεκριμένη ηθοποιός είναι έτοιμη να κάνει, και σίγουρα δεν ήταν έτοιμη για εκείνη την ταινία».

Στη συνέχεια λέει: «Η Keira κρύβει αυτό που πραγματικά είναι, κάτι που δεν μπορεί να κάνει ένας ηθοποιός. Δεν είναι ότι μισώ το Χόλιγουντ, αλλά προτιμώ να δουλεύω με ανήσυχους και σωστούς ηθοποιούς και όχι με αστέρες του κινηματογράφου».

Όσο για το τι αποκόμισε από την εμπειρία να δουλέψει με την 31χρονο ηθοποιό είπε: «Έμαθα ότι δεν θα πρέπει να κάνει ξανά ταινία με supermodel».

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr