Τρίτη , 28 Σεπτέμβριος 2021
«Ήταν το χειρότερο καλοκαίρι της ζωής μου»

«Ήταν το χειρότερο καλοκαίρι της ζωής μου»

Η Κατερίνα Ζαρίφη για την απώλεια του πατέρα της

Για την απώλεια του πατέρα της το περασμένο καλοκαίρι, μίλησε για πρώτη φορά η Κατερίνα Ζαρίφη στην κάμερα της εκπομπής «Με το καλημέρα».

«Το καλοκαίρι αυτό ήταν το χειρότερο της ζωής μου. Χάσαμε τον μπαμπά μας. Δυστυχώς, ήταν ένα βαρύ καλοκαίρι για πολύ κόσμο», εξομολογήθηκε και πρόσθεσε: «Έβλεπα τον Γιάννη Βαρδή που έκανε τις δηλώσεις μετά τον θάνατο του Αντώνη Βαρδή που χαμογέλαγε και λέω… οι άνθρωποι που το ζουν αυτό το πράγμα αισθανόμαστε ότι δεν μας έχει εγκαταλείψει ο άνθρωπος που φεύγει. Εγώ προσωπικά αισθάνομαι ότι τον έχω γύρο μου. Κάθε πρωί του λέω καλημέρα».

Μάλιστα, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της όταν μιλούσε για την ασθένεια του πατέρα της: «Η μόνη σου απογοήτευση είναι ότι δίνεις έναν αγώνα που δεν σου δίνεται η δυνατότητα να το παλέψεις όπως θες. Κι εμείς θεωρούσαμε ότι θα τον κερδίσουμε…».

Τέλος τόνισε ότι στο πλευρό της όλο αυτό το καιρό ήταν ο σύντροφός της:

«Ο Γιάννης είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής μου. Είναι ένας άνθρωπος που μου απέδειξε ότι ήρθε στη ζωή μου και για τα δύσκολα. Είναι απίθανος άνθρωπος, ήταν ο βράχος στην όλη υπόθεση».

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr